Skip to content
Politică

Se anunță un nou cutremur în PSD? Un lider amenință cu DEMISIA

B1.ro

Se anunță un nou cutremur în PSD? Preşedintele organizaţiei municipale a PSD Giurgiu, Nicolae Barbu, a declarat miercuri într-o conferinţă de presă că va părăsi PSD dacă liderul filialei, Niculae Bădălău, şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, au făcut compromisuri în ceea ce privește respectarea statutului în procesul de organizare a alegerilor interne.

Nicolae Barbu a precizat că a făcut contestaţii la Comisia de etică, integritate şi arbitraj din cadrul organizaţiei judeţene, cât şi la cea de la nivel naţional, acuzând faptul că organizarea alegerilor interne pentru conducerea filialei din judeţul Giurgiu s-a făcut înainte ca organizaţia municipală să se întrunească şi să delege participanţii la conferinţa de alegeri, scrie Agerpres.

„Un partid care nu-şi respectă statutul este ca o ţară care nu-şi respectă Constituţia, nu există. Supărarea mea şi, până la urmă, contestaţia mea, sesizarea mea, la forurile centrale ale partidului a fost strict pe o problemă de statut, de nerespectarea statutului, dar şi a unei rezoluţii a CEX naţional, în care se spunea că se fac adunări generale ale organizaţiilor locale până în 10 octombrie şi conferinţele judeţene se vor face până la sfârşitul lunii octombrie. Dacă s-a făcut vreun compromis între domnul Bădălău şi domnul Dragnea faţă de respectarea statutului, eu vă anunţ deschis acum că nu mă mai regăsesc în acest partid şi părăsesc acest partid, nu văd o concesie pe care să o fac, o concesie în a nu respecta statutul la mine nu există”, a declarat Nicolae Barbu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *