Skip to content
Politică

Se anunță un nou scandal de proporții între palate. Ce spune Ponta despre vilele dorite de Băsescu

Guvernul a primit din partea preşedintelui Traian Băsescu, în urmă cu aproximativ două săptămâni, o solicitare privind atribuirea unei locuinţe, cerere care se află în lucru, a anunţat premierul Victor Ponta.

Citește și: FOTO/ Bomba de la sfârșit de mandat. Băsescu vrea două vile

Foştii şefi ai statului au dreptul, conform legii, inclusiv la atribuirea pe perioada vieţii a unei reşedinţe.

„Am primit cerere şi este în lucru. Nu cred că suntem în poziţia să acordăm o reşedinţă foarte luxoasă, cred că o reşedinţă normală… din câte ştiu, şi Iliescu, şi Constantinescu stau în nişte condiţii decente, dar nu… Eu nu o să stau unde a stat Băsescu, nu imi e comod”, a transmis Victor Ponta la Sinteza Zilei, duminică seară.

El a adăugat că, în ceea ce îl priveşte, dacă va ocupa postul de preşedinte şi va fi nevoit să se mute, probabil va folosi o altă casă decât cea actuală, dar nu vila în care locuieşte în prezent Traian Băsescu.

Această poziție a lui Ponta în ceea ce privește cererea lui Băsescu ar putea declanșa un nou motiv de dispută între cele două palate în perioada următoare.

2 comentarii la “Se anunță un nou scandal de proporții între palate. Ce spune Ponta despre vilele dorite de Băsescu

  1. Rusineeeeee…ce faceti pentru romanii care nu au o bucata de paine? sunteti candidati la presedentie doar in intentii personale… nu vedeti decat propriile interese, dorinta de suprematie si imbogatire!RUSINEEEEE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *