Skip to content
Politică

Se anunță un nou val de plecări din PNL? Vlad Nistor pune capăt zvonurilor

epochtimes-romania.com
" "

Potrivit unor informații apărute în media, mai mulți liberali se gândesc să părăsească barca PNL.

Citiți și Barca PNL continuă să ia apă: se anunță un nou val de plecări SURSE

" "

Aceste informații au fost, însă, catalogate de către Vlad Nistor, vicepreședinte PNL, drept ”zvonuri” sau mai exact, un ”fake news”.

”Nu am văzut nimic de acest gen. Am fost la ședința de ieri, dar nu am auzit de niciun membru PNL care ar fi dorit să părăsească partidul. Eram chiar la prezidiu. Nu s-a întâmplat nimic de acest fel în ședința de ieri. Absolut nimic.

Este doar un zvon, sau cum ar spune domnul Donald Trump: „ a fake news” (nr. – știre falsă)”, a declarat Vlad Nistor pentru DC News.

Totodată, deși se vehicula faptul că liberalii caută soluții pentru depunerea unei moțiuni de cenzură la adresa Guvernului Tudose, Vlad Nistor a precizat că nu au fost discuții concrete în acest sens. Acesta a dezvăluit totuși faptul că la un moment dat s-a discutat despre o moțiune simplă, dar aceste discuții au mai avut loc în ultimele săptămâni.

”Nu s-a vorbit despre o moțiune de cenzură. A fost o discuție la un moment dat despre o moțiune simplă. În ultimele săptămâni au fost mai multe discuții despre mai multe moțiuni simple adresate unor miniștri, de la ministrul Educației până la ministrul Justiției. 

Nu este nimic concretizat, nu s-a luat nicio hotărâre. Pur și simplu a fost doar o discuție”, a încheiat Vlad Nistor.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *