Skip to content
Politică

Se anunță vremuri grele pentru Monica Anisie. Un alt liberal de frunte îi va lua locul la șefia filialei

Inquam Photos/Octav Ganea

Adrian Costache, viceprimarul sectorului 2, a anunțat sâmbătă, printr-o postare de Facebook, că îl susține pe Ludovic Orban în cursa pentru conducerea Partidului Național Liberal. „În aceste momente, mulți dintre colegii noștri au incertitudini! Eu, în schimb, am o cvertitudine și aceea este Ludovic Orban”, a scris viceprimarul sectorului 2 în postare.

În acest moment, Monica Anisie, fostul ministrul al Educației, este preşedinte din partea PNL la filiala din Sector 2 și se află pe lista de susținători la șefia partidului a lui Florin Cîțu. Dacă Ludovic Orban își va reconfirma funcția de lider PNL, Monica Anisie va pierde șefia filialei.

Costache a postat și o fotografie de profil, pe rețeaua socială, adăugând textul „Ludovic Orban, loial oamenilor„, dar și sloganul acestuia de campanie „Echipa mea e PNL”.

Florin Cîţu și-a anunțat candidatura la alegerile interne din Partidul Naţional Liberal, pentru funcţia de preşedinte, pe 30 mai, cu o oră înainte de întâlnirea liberalilor, la Consiliul Naţional, unde se aprobă calendarul alegerilor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *