Skip to content
Politică

Se aprinde vâlvătaia! Atanasiu, scenarii-bombă cu Dragnea şi Tăriceanu

psnews.ro
" "

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal, Teodor Atanasiu a făcut o serie de afirmații bombă referitoare la evoluția politică din următoarea perioadă.

Astfel, acesta apreciază că PSD nu va mai avea nevoie de Călin Popescu Tăriceanu atunci când va colecta suficienţi parlamentari care să susţină Guvernul şi că ALDE va avea soarta pe care avut-o PNL în USL.

" "
" "

„Domnul Tăriceanu a învăţat o lecţie, lecţia USL. PSD are nevoie de aliaţi până îşi colectează suficienţi parlamentari ca să nu aibă nevoie de ei. Şi de aceea e speriat domnul Tăriceanu. Nu ştiu dacă spaima îi va trece vreodată, dar s-ar putea să i se întâmple”, a declarat Atanasiu, potrivit Evz.ro

„Eu cred că domnul Ponta şi-ar dori să-şi creeze un grup, mai ales de parlamentari care contează în ecuaţia puterii guvernamentale, în susţinerea Guvernului, şi ar trebui să-şi creeze un grup cât mai mare de parlamentari care să-l urmeze pe o construcţie în afara PSD, dar nu cred că se vor găsi foarte mulţi parlamentari care să facă această migraţie. În România, în ultimii 26 de ani, am văzut că migraţia se produce viceversa, din opoziţie către putere, nu de la putere către opoziţie„, a spus Atanasiu.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *