Skip to content
Politică

Se aprinde vâlvătaia! Scandal între Piperea şi Atanasiu privind preşedinţia și dezastrul electoral ale PNL Bucureşti

Se aprinde vâlvătaia! Scandal între avocatul Gheorghe Piperea şi prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu în ceea ce priveşte preşedinţia PNL Bucureşti. Juristul îi reproşează senatorului dezastrul electoral al liberalilor de la nivelul Capitalei.

Iniţiatorul de facto al Legii dării în plată a reacţionat, marţi, pe Facebook, la declaraţia oferită PSnews.ro de senatorul liberal, în ceea ce priveşte preşedinţia organizaţiei PNL Bucureşti.

" "
" "

CITIŢI ŞI: Atanasiu, afirmaţii surprinzătoare despre Piperea ca preşedinte al PNL Bucureşti: Eu nu am auzit ca partidul…EXCLUSIV

Concret, Gheorghe Piperea îl îndeamnă pe Teodor Atanasiu „să tacă şi să facă cei zece paşi în spate”, reproşându-i politicianului că a dat „pe surse” presei că avocatul ar fi negociat poziţia de preşedinte al Senatului.

Redăm mai jos mesajul integral al lui Gheorghe Piperea:

„Dl Atanasiu, in mini-interviul din acest text cu stampila «exclusiv» de pe psnews*, ar face bine sa taca si sa faca cei zece pasi in spate. Omul, probabil, nu a inteles ca rolul sau in politica nu mai este atat de important sau, si mai mult, ca este una dintre figurile «multumita» carora PNL a obtinut 15% in alegerile locale in Bucuresti si una dintre feţele pe care peste 67% dintre bucuresteni nu mai vor sa le vada, refuzand, pur si simplu, sa iasa la vot. In lipsa – previzibila – a acestui gest rezonabil, domnul in cauza ar face bine sa se informeze la sefii sai de partid inainte sa arunce cu astfel de afirmatii pe piata (mai ales ca a mai comis-o si saptamana trecuta cand, in contra acordului de confindentialitate dintre mine si cei doi co-presedinti PNL, s-a apucat sa spuna «pe surse» ca as fi negociat pozitia de presedinte al Senatului, dandu-i palpitatii dlui Isarescu). Ori sa faca minimul gest de a citi presa de saptamana trecuta, in care unul dintre co-presedintii PNL a confirmat intalnirea cu mine si, de asemenea, propunerea de a prelua conducerea PNL (pe care, asa cum am spus aseara, am refuzat-o).

Oricum, s-ar prea putea ca lumea sa afle curand cam ce rol a avut domnul in cauza si in ce modalitate s-a implicat domnia sa in opozitia acerba la legea darii in plata. Cei care vor amanunte, au aici un indiciu : un vice de la BNR avea (are) o consiliera.

* http://psnews.ro/atanasiu-afirmatii-surprinzatoare-despre-…/

PS Imi pare rau ca trebuie sa reiau acest subiect, pe care il consideram inchis. Repet : am refuzat oferta co-presedintilor PNL de a prelua conducerea organizatiei de Bucuresti pentru ca nu m-a interesat si nu ma intereseaza un post in politica, ci un proiect national. Cand Romania va ajunge la momentul unui astfel de proiect, voi fi acolo, la datorie. Pentru moment, ofertele de la partide, miscari si aliante sa stea la locul lor. Nu ma intereseaza catusi de putin aceste oferte, nu caut un job de parlamentar sau de functionar, sunt bine asa cum sunt acum”.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *