Skip to content
Politică

Se apropie funia de par: macovistul Tudorel Toader a PICAT evaluarea SURSE

www.romaniatv.net

Rezultatele privind evaluarea miniștrilor urmează să fie făcute publice în cursul zilei de azi. Cei din Guvern așteapă cu sufletul la gură finalizarea raportului.

CITIȚI ȘI: Tudorel Toader își dă arama pe față: e MACOVIST, deși face parte dintr-un guvern PSD-ALDE / FOTO

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri,  că nu poate face evaluări ale evoluţiilor guvernamentale, cel mai în măsură să facă acest lucru fiind preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

CITIȚI ȘI: „Daddy” Dragnea îl transformă pe Grindeanu în ţintă, ca să mascheze MAZILIREA lui Tudorel Toader. Culisele afacerii EXCLUSIV

Conform unor informații apărute în mediul public, Tudorel Toader se numără printre cei care ar fi picat  evaluarea miniștrilor.

„Nu este de competenţa mea, ca ministru al Justiţiei, să fac evaluări, să vorbesc despre evoluţiile guvernamentale. Cel mai în măsură să dea răspuns la întrebările privind evaluarea este doamnul preşedinte Dragnea şi factorii de decizie de la nivelul alianţei”, a declarat Tudorel Toader, potrivit Medifax.

Aceste clarificări vin în contextul în care Liviu Dragnea, liderul PSD a convocat pentru ziua de miercuri CExN al PSD, unde se vor lua o serie de decizii ca urmare a finalizării Raportului de evaluare a activităţii Guvernului.

Liviu Dragnea ia în calcul schimbarea întregului Cabinet Grindeanu, prin retragerea sprijinului politic de către CExN, susţin surse politice.

Înainte de organizarea CExN au existat întâlniri între Sorin Gindeanu și Liviu Dragnea,  însă Sorin Grideanu nu şi-a schimbat decizia de luni şi nu vrea să renunţe la funcţie, au declarat surse politice pentru sursa mai sus citată.

Discuţiile dintre cei doi au avut loc în sediul din Băneasa, au declarat surse politice. Potrivit acestora, premierul Sorin Grindeanu nu este dispus să renunţe la funcţia de premier.

Aceasta a fost a doua întâlnire dintre Dragnea şi Grindeanu în ultimele 24 de ore. Surse politice au declarat că la discuţiile de seara trecută preşedintele PSD i-ar fi cerut lui Grindeanu să îşi depună mandatul, invocând nerealizarea Fondului suveran de investiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *