Skip to content
Politică

Se apropie funia de par pentru directorul DIGI. Ce NU a comunicat DNA a apărut pe bursă

Hotnews.ro

Serghei Bulgac, directorul general al DIGI și al RCS&RDS se află la un pas de a fi trimis în judecată de DNA. Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au dispus luni, 31 iulie, începerea acțiunii penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de spălare de bani cu privire la Serghei Bulgac, directorul general al DIGI Communications si al RCS&RDS, se arata intr-un comunicat al operatorului, publicat pe bursă și citat de Hotnews.

Deși comunicatul cu privire la acțiunea DNA a apărut pe site-ul Bursei de Valori București (BBB), Direcția Națională Anticorupție nu a comunicat nimic despre acest subiect până acum.

„Reiterăm că vom continua să cooperam deplin în cadrul anchetei și credem că RCS&RDS, Integrasoft (filială RCS & RDS) și foștii sau actualii membri ai conducerii acestora au acționat corect și în conformitate cu legea”, se arată în comunicatul DIGI, potrivit sursei citate.

”Nu ne așteptăm ca acțiunea precizată mai sus să afecteze în mod semnificativ activitatea RCS & RDS S.A., a Societății sau a oricăreia dintre filialele acestora”, a mai comunicat Digi Communications, compania mamă a RCS&RDS.

Serghei Bulgac, directorul general al DIGI Communications si al RCS&RDS, fusese înștiințat în mod oficial în data de 16 mai 2017 de către DNA cu privire la efectuarea urmăririi penale fata de acesta în calitate de suspect, în legătură cu săvârșirea infracțiunii de spălare de bani, într-o investigație privind acordarea drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal din Liga 1, in care mai sunt urmăriți penal Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), dar și firma RCS&RDS și persoane din managementul companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *