Skip to content
Politică

Se ascut cuțitele în PNL. Lider, audiat la DNA după plângerea penală împotriva lui Orban

rador.ro

Se ascut cuțitele în cel mai mare partid de opoziție din România: partidul Național Liberal (PNL), la conducerea căruia se află Ludovic Orban.

Prim-vicepreşedintele PNL Sector 2, Viorel Cataramă, a fost audiat, luni, la DNA după plângerea pe care a depus-o împotriva lui Orban și a 15 liberali, pe motiv că au încercat excluderea sa din partid şi au falsificat rezultatul votului privind nominalizarea viitorului premier propus de PNL.

„Am fost audiat în calitate de martor pentru plângerea penală pe care am făcut-o împotriva lui Ludovic Orban și a 15 membri din Partidul Național Liberal datorită unor infracțiuni pe care le-au comis și pe care le-am menționat într-un interviu pe care vi l-am dat acum ceva timp. Le-am spus procurorilor că s-a folosit influența pentru a obține avantaje necuvenite pentru niște persoane în favoarea altora”, a declarat Viorel Cataramă, la ieșirea din sediul DNA, conform Mediafax.

Amintim că la începutul lunii august, Cataramă anunța că depune plângere penală împotriva lui Ludovic Orban, Robert Sighiartău, Laurenţiu Leoreanu, Ben-Oni Ardelean, Florin Cîţu, Adrian Oros, Virgil Guran, Ioan Bălan, Vlad Nistor, Costel Alexe, Viorel Badea, Adrian Miuţescu, Nicolae Giugea şi George Şişcu, pentru „ilegalităţile comise în şedinţa Biroului Executiv din data de 9 iulie, când, încălcând 8 articole din statut, 3 din regulamentul Comisiei de Arbitraj, precum şi prevederile L78/2000, au votat excluderea mea din partid pentru a mă împiedica să candidez la Primăria Capitalei”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *