Skip to content
Puterea Știrilor Video

Se ascute lupta pentru Cotroceni în coaliție. Renate Weber (ALDE): Mai multe filiale vor ca Tăriceanu să candideze la prezidențiale în orice situație!

Inquam Photos / George Călin

Europarlamentarul ALDE, Renate Weber, a vorbit joi, în studioul „Puterea Știrilor”, despre ultimele discuții purtate la nivelul partidului în ceea ce privește candidatul la alegerile prezidențiale din această toamnă.

Tăriceanu „nu exclude sub nicio formă” posibilitatea de a candida la președinție

Renate Weber a declarat că Tăriceanu „nu exclude sub nicio formă posibilitatea de a candida la președinție”. Totodată, aceasta a precizat că mai multe filiale ALDE au venit cu propunerea ca în orice situație, șeful ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, să candideze la prezidențiale.

" "
" "

Am avut o ședință a Biroului ALDE și exact ceea ce intuisem eu și spusesem la un moment dat public a confirmat și președintele Tăriceanu. Declarația aceea a fost dată într-un anume context, când nu era cazul să discutăm de candidatura la președinție pentru că era imediat după votul de la alegeri. Nu a fost ușor pentru nimeni, nici pentru noi, nici pentru președintele Călin Popescu Tăriceanu.

Domnul Tăriceanu nu exclude sub nicio formă posibilitatea de a candida la președinție. Evident, este normal să existe o discuție cu partenerii de coaliție, pentru că nu este puțin lucru să poți să mergi având în spatele tău o susținere mai largă. Cred că ar fi chiar foarte important (…)

Printre colegii mei, există foarte mulți care au și declarat și sunt filiale care au venit cu propunerea ca în orice situație domnul Tăriceanu să candideze la prezidențiale. Mărturisesc că și eu mi-aș dori”, a declarat europarlamentarul Renate Weber.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *