Skip to content
Politică

Se ascute lupta: un fost ministru a anunţat că va candida la alegerile din 2020

wallstreet.com

România va avea parte de un nou candidat la alegerile din 2020, întrucât acesta și-a anunțat intenția de a intra în cursă.

Mai exact, vineri, la Rock FM, fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a anunţat că va candida la viitoarele alegeri din 2020, când vor avea loc alegeri parlamentare și locale.

„Da, în momentul ăsta m-am enervat suficient. O să fac tot ce ţine de mine”, i-a răspuns Vlad Voiculescu lui Răzvan Exarhu în emisiunea „Morning Glory”, informează Digi24

Cine este Vlad Voiculescu

Fost ministru tehnocrat, Vlad Voiculescu, 35 de ani, a iniţiat „reţeaua citostaticelor”, alcătuită din voluntari care timp de mai mulţi ani au transportat în România, fără să solicite niciun beneficiu material, medicamente esenţiale în tratamentul cancerului, care nu se găseau deloc în spitalele şi farmaciile româneşti.

Vlad Voiculescu este implicat în mai multe proiecte sociale în special în domeniul sănătăţii. El este iniţiatorul MagiCAMP şi a fost vicepreşedinte şi trezorier al European Cancer Patient Coalition.

La Viena a locuit timp de 14 ani unde a absolvit cursurile de licenţă şi master ale Vienna University of Economics and Business Administration şi a acumulat o experienţă de peste 10 ani în domeniul financiar. Ultima poziţie deţinută înaintea numirii la Finanţe a fost de vicepreşedinte în cadrul Diviziei de Finanţări de Infrastructură a Erste Group Bank AG.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *