Skip to content
Politică

Se așterne tăcerea în privința legăturii cu Rusia

www.people.com

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Sean Spicer, a anunţat joi că nu va mai răspunde la întrebări legate de ancheta în curs privind ingerinţele Rusiei în campania electorală din 2016- menționează The Guardian.

Declarația vine ca urmare a faptului că săptămâna viitoare James Comey, fost director al FBI va fi audiat de Comisia pentru Informaţii a Senatului SUA. El va fi invitat să vorbească despre investigaţia pe care el a ordonat-o, în calitate de director al FBI, privind presupusele contacte pe care Michael Flynn, fost consilier prezidenţial pentru Siguranţă Naţională, le-ar fi avut cu oficiali ruşi.

De pe surse CNN s-ar fi aflat că James Comey, directorul al FBI destituit de preşedintele Donald Trump, intenţionează să transmită în Senatul SUA că liderul de la Casa Albă a exercitat presiuni asupra lui pentru a pune capăt investigaţiei privind legăturile lui Michael Flynn cu Rusia.

Toate acestea în contextul în care Hillary Clinton denunţa o complicitate între ruşi şi americani împotriva sa, conform news.ro, ceea ce demonstrează ca scandalul de la Casa Alba se conturează din ce în ce mai puternic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *