Skip to content
Sport

Se caută selecţioner. Dan Petrescu: Nu m-a căutat nimeni de la FRF

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost evaziv în legătură cu posibilitatea privind preluarea băncii tehnice a naţionalei României în locul lui Cosmin Contra, afirmând joi, într-o conferinţă de presă premergătoare meciului cu Chindia Târgovişte din Liga 1, că Federaţia trebuie să decidă ceea ce este bine pentru fotbalul românesc.

Mai mult, el a menţionat că nu a fost căutat de nimeni de la FRF în ultimul an şi că se simte foarte bine la CFR Cluj, scrie agerpres.ro.

”Cei din Federaţie trebuie să decidă ce este bine pentru fotbalul românesc. Eu nu pot să spun decât că am contract aici şi nimeni nu m-a căutat de la FRF într-un an de zile, deci nu am ce să mai răspund la acest subiect”, a afirmat Petrescu.

El a precizat că nu se simte deloc blazat la echipa sa de club, că este foarte fericit la gruparea ardeleană şi că îşi propune să câştige cât mai multe meciuri din cele opt pe care formaţia le mai are de disputat până pe 22 decembrie când se va intra în pauza competiţională.

”Dau 100 la sută pentru echipa pe care o pregătesc. Nu sunt blazat deloc, sunt entuziast ca în prima zi de antrenamente. Dacă aş fi fost blazat aş fi primul care s-ar retrage. Sunt foarte bine la CFR, vreau să câştig cât mai multe partide din cele rămase până la vacanţa de iarnă”, a spus tehnicianul.

Întrebat dacă a primit oferte de la cluburi din Polonia, Dan Petrescu a răspuns că ştie de acestea din ziare. ”Nu m-a sunat nimeni, ştiu din ziare de asemenea oferte. Oferte la mine au fost mereu, dar trebuie să fie oferta corectă ca să plec undeva”, a punctat antrenorul.

Pe de altă parte, Petrescu a menţionat că nu este corect să i se pună lui întrebarea pe cine ar vedea în locul lui Contra ca selecţioner şi a arătat că este bine că România mai are totuşi o şansă pentru a accede la EURO 2020.

”De obicei în viaţă ai ce meriţi. Oricum, este un lucru pozitiv că mai avem o şansă”, a declarat Petrescu, întrebat dacă România merită să fie la turneul final.

El a adăugat că susţine ideea că antrenorul echipei naţionale trebuie să se ocupe exclusiv cu pregătirea tricolorilor şi să nu mai poată antrena şi o echipă de club.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *