Skip to content
Politică

Se cere audierea ministrului Apărării

Fostul ministru al Apărării, Corneliu Dobrițoiu, a declarat, marți, la Parlament, că cere audierea ministrului Apărării în contextul dezvăluirilor pe care le-a făcut duminică Robert Turcescu.

„După cum am declarat ieri, domnul Turcescu, în delirul său mediatic a adus atingere gravă reputaţiei armatei şi în acest sens o să abordăm subiectul în reuniunea comisiei de apărare şi o să propun audierea ministrului şi a responsabililor din minister care s-au ocupat cu plata, încât să încercăm să ne lămurim asupra subiectului. Asta va fi o propunere pe care o voi supune votului, dacă colegii mei vor agrea audierile, se va discuta. Azi sau mâine discutăm, azi avem reuniunea comună a comisiilor din Cameră şi Senat pentru rectificarea bugetar” a precizat Dobrițoiu. 

Dobritoiu  a mai declarat că în acest scandal trebuie să se autosesizeze Parchetul Militar, deoarece ministerul nu se poate transforma în instanță.

Duminică, jurnalistul Robert Turcescu a dezvăluit că a fost ofiter sub acoperire, prezentând și documente în acest caz.

 

2 comentarii la “Se cere audierea ministrului Apărării

  1. Asta vrea audierea altora, cand el nu a stiut nimic in calitate de ministru ??? Pai eu zic intai sa se audieze singur, ca habar nu a avut ce are prin ograda ! Daca nu delira Turcescu, ce facuse el pentru reputatia armatei cat a condus ministerul ala ??? Ce destept e mosul asta cand e vorba de altii…

  2. Mos Tagarta, cel mai prost general dintre generali. Toti au iesit la pensie si si-au vazut de pensiile lor, el mai cu mot a intat un politica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *