Skip to content
Politică

Se cere demisia lui Ludovic Orban: „Scapă vinovații cei mari?”

Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul Pro România, Victor Ponta, îi cere premierului Ludovic Orban să demisioneze, susţinând că soluţia este un Guvern de uniune naţională condus de Raed Arafat.. „Haide Orbane – haide Ludovicule – hai ca poti si tu ! DEMISIA – #ACUM !”, spune Victor Ponta. Reacția ex-premierului vine după ce Victor Costache, ministrul Sănătății, și-a depus mandatul.

Haide Orbane – haide Ludovicule – hai ca poti si tu ! DEMISIA – #ACUM !

Avem nevoie de un guvern de Uniune Nationala condus de Raed Arafat – cu ministri profesionisti si curajosi! #ACUM

Costache a fost “demisionat” ca sa acopere minciunile de la Suceava / ca sa acopere minciunile cu “aducem echipamente pentru spitale” / ca sa acopere minciunile cu “avem un program pentru batranii izolati in casa” samd ! Dar este suficient “capul lui Motoc”? Scapa vinovatii cei mari?

1. In luna Februarie aveam nevoie de un Guvern care sa ia masuri de pregatire pentru Epidemie – Ludovic Orban a orchestrat caderea Guvernului ca sa faca Alegeri Anticipate !

2. In Martie aveam nevoie de un Guvern stabil – Florin Citu si Guvernul PNL au fugit din Parlament

3. La Spitalul Judetean Suceava aveam nevoie de echipamente de protectie pentru personalul medical – Presedintele CJ si al PNL Suceava Gheorghe Flutur s-a ocupat de fantana arteziana si luminite de Paste

4. Toate spitalele din tara au nevoie de echipamente si medicamente si Ministrul Sanatatii Costache isi da demisia

Am spus de mult timp ca aceasta grupare Orban PNL este la fel de periculoasa pentru Romania ca si Epidemia de Coronavirus!

Solutia imediata este inlocuirea acestui Guvern PNL Orban – cu un Guvern de Uniune Nationala condus de Raed Arafat si format din ministri profesionisti si curajosi ! #ACUM”, scrie Victor Ponta.

Amintim că Victor Costache, ministrul Sănătății, și-a dat demisia joi dimineață, după ce aseară a anunțat la mai multe posturi de televiziune planul testării tuturor bucureștenilor pentru coronavirus. Premierul Ludovic Orban a anunțat joi dimineață că îl propune pentru funcție pe secretarul de stat Nelu Tătaru, care se afla la Suceava și a fost chemat la București de urgență.

DETALII AICI: E oficial! Ministrul Sănătății și-a dat DEMISIA. Ludovic Orban a anunțat cine îl va înlocui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *