Skip to content
Politică

EXCLUSIV FADERE cere demisia ministrului de Externe

Se cere demisia ministrului de Externe, Titus Corlățean, pentru proasta organizare a alegerilor prezidențiale din diaspora.

”Este pentru prima data cand romanii din diaspora au hotarat sa iasa la vot in numar impresionat de mare. Am cerut in nenumarate randuri ministrului de Externe sa puna mai multe sectii de vot. Cel putin dublu decât in 2009. Nu au tinut cont, ci dimpotriva au fost sectii de vot din anumite zone care au fost desfiintate si astfel multi romani din diaspora nu au votat”, a declarat, în exclusivitate pentru PSnews.ro, președintele FADERE Daniel Țecu.

”Federația asociațiilor de români din Europa, solicită Biroului Electoral Central sa prelungeasca programul de vot atat cat este necesar in sectiile de votare din diaspora acolo unde cozile sunt foarte mari in asa fel incat toti cei care doresc sa isi exercite dreptul de a vota sa o poata face. In ciuda faptului ca am cerut Ministerului de Externe dublarea numarului sectiilor de vot in diaspora acesta nu a tinut cont si astfel in toate sectiile de votare din strainatate s-au format cozi foarte mari de 2-4 ore de stat si multi romani au renuntat sa mai voteze. De aceea cerem demisia Ministrului de Externe Titus Colatean pentru proasta organizare a acestor alegeri”, se arată într-un comunicat de presă remis PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *