Skip to content
Politică

Se cere revocarea din funcția de purtător de cuvânt a Gabrielei Firea

Alianța Creștin Liberală îi cere premierului Victor Ponta să o revoce din funcția de purtător de cuvânt al campaniei prezidențiale pe Gabriela Firea, după declarațiile referitoare la cuplurile care nu au copii făcute de aceasta, potrivit unui comunicat de presă remis PSnews.ro.

”Alianţa Creştin-Liberală îi solicită candidatului PSD, Victor Ponta, să o revoce pe Gabriela Firea din funcţia de purtător de cuvânt al campaniei sale prezidențiale. Atacurile sale fără precedent la adresa cuplurilor care nu au copii nu pot fi tolerate într-o societate democratică. În lipsa unei delimitări publice față de declarațiile senatorului PSD, Victor Ponta demonstrează că aprobă astfel de judecăți de valoare discriminatorii, care calcă în picioare demnitatea umană.

Nu o dată premierul Victor Ponta s-a declarat împotriva atacurilor la adresa familiei. Acum, are prilejul să demonstreze tuturor dacă se va delimita de astfel de practici sau asistăm din nou la un dublu discurs, iar campania sa, lipsită de proiecte, se va axa doar pe acest tip de atac la persoană”, se arată în comunicatul de presă.

4 comentarii la “Se cere revocarea din funcția de purtător de cuvânt a Gabrielei Firea

 1. Cerem revocarea din functia de membru al CA al TVR a domnului Muraru.
  Dumnealui face campanie pentru Johanis pe banii romanilor.

 2. Pe Alina Gorghiu cand o revoca ACL din calitatea de purtator de cuvant pentru jignirile aduse domnului Ponta?
  Alina Gorghiu a spus despre Ponta ca este nesatul , hot si mincinos. Si asta tot in campanie.

 3. Esti doar o sluga…”, i-a transmis, Gabrielei Firea, secretarul general adjunct al PNL, Dan Mihalache.

  Se poate domnule Mihalache?
  „Dan Mihalache, secretarul general adjunct al Senatului, face presiuni asupra subordonaților să închirieze direct unei firme agreate de el un spațiu pentru un magazin de suveniruri • Liberalul vrea ca acest contract să fie încheiat pe o perioadă de zece ani, iar dacă se reziliază înainte de termen, firma să fie despăgubită cu 100.000 de euro • Dan Mihalache este acuzat că face avansuri sexuale angajatelor din subordinea sa” scrie in un jurnalist in ZIUANEWS in 11.09.2013

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *