Se cere revocarea din funcția de purtător de cuvânt a Gabrielei Firea

Alianța Creștin Liberală îi cere premierului Victor Ponta să o revoce din funcția de purtător de cuvânt al campaniei prezidențiale pe Gabriela Firea, după declarațiile referitoare la cuplurile care nu au copii făcute de aceasta, potrivit unui comunicat de presă remis PSnews.ro.

”Alianţa Creştin-Liberală îi solicită candidatului PSD, Victor Ponta, să o revoce pe Gabriela Firea din funcţia de purtător de cuvânt al campaniei sale prezidențiale. Atacurile sale fără precedent la adresa cuplurilor care nu au copii nu pot fi tolerate într-o societate democratică. În lipsa unei delimitări publice față de declarațiile senatorului PSD, Victor Ponta demonstrează că aprobă astfel de judecăți de valoare discriminatorii, care calcă în picioare demnitatea umană.

Nu o dată premierul Victor Ponta s-a declarat împotriva atacurilor la adresa familiei. Acum, are prilejul să demonstreze tuturor dacă se va delimita de astfel de practici sau asistăm din nou la un dublu discurs, iar campania sa, lipsită de proiecte, se va axa doar pe acest tip de atac la persoană”, se arată în comunicatul de presă.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: