Skip to content
Politică

Se conturează un nou tandem Președinte- Premier? „Ar fi tandemul de șoc”

Pe scena politică se pare că se conturează o nouă idee de tandem Președinte- Premier. Pe partea dreaptă am putea avea parte de noi surprize.

Monica Macovei, fost candidat la Preşedinţie a declarat miercuri că îl susține pe Klaus Iohannis, dar totodată a impus câteva condiții. „Nu cer funcții, poziții, contracte, cer respectarea unor principii. Să nu promulge legea grațierii și amnistiei, să declanșeze referendum național pentru eliminarea imunității parlamentare și președintelui”, a transmis miercuri Macovei.

În acest context, un apropiat al lui Macovei, fost lider PMP,  Adrian Papahagi, a transmis, într-o postare pe pagina sa de facebook, faptul că Iohannis ar da o lovitură dacă ar propune-o pe Macovei premier. Tot acesta a afirmat că ar fi tandem de șoc.

„Ar da o lovitură Iohannis să o propună pe Macovei prim-ministru. Ar fi tandemul de șoc”, a scris Adrian Papahagi pe pagina sa de facebook.

6 comentarii la “Se conturează un nou tandem Președinte- Premier? „Ar fi tandemul de șoc”

  1. Au innebunit SALCAMII–acum la sfarsit de toamna .S-au cutremurat , la trecerea motociclistilor . O fi spus si madame REDING ceva–, mai vine si DAUL . TAINUL unde e TAINUL—zbuciumului nostru din 2012 ?

  2. :))))))))))))))))))) Da, asa da !!! Tandemul de soc si groaza ! Auzi, Papahagi ! :)))))))))))))))))))))))) Dar am si eu o curoizitate, excelenta sa domnul Edmunt Talmacean, nu pofteste la functia asta ? Ca atunci ar fi mare lupta ! :)))))))))))))))))))))))

  3. bai da-ma dreacu…moartea in vacanta prim ministru…mai baieti romania nu e spitalul 9…sa-l propuna si ponta pe funar vadim sau dd si putem sa stingem lumina…chiar asa de dobitoci suntem?

  4. Nu cred ca Doamna Macovei este potrivita postul de premier.
    Este adevarat ca legea, ordinea și dreptatea sunt ingrediente necesare articularii organismului social numit Romania dar pentru a progresa este nevoie si de viziune economica.
    Ca tema de campanie este foarte important ca lumea sa constientizeze ceea ce spunea ziaristul Cristian Tudor Popescu: avem de votat pentru sau impotriva justitiei!
    Dumnezeu sa apere Romania!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *