Skip to content
Sport

Se dă startul la alergare: 350 de copii sunt invitați să participe gratuit la un eveniment de zile mari

Se dă startul la alergare: 350 de copii sunt invitați să participe gratuit la un eveniment de zile mari.

Astfel, RUNFEST invită copii care îndragesc sportul si evenimentele în aer liber, să participe la KIDS RACES RUNFEST din cadrul evenimentului RACE TO NATURE Trail & Family Run, care va avea loc pe 17 aprilie la Cernica, iar cursele pentru cei mici sunt sustinute de Ion Tiriac Foundation, in calitate de partener oficial.

Mai mult, cei mici vor avea bucuria sa o aiba alaturi pe Gabriela Szabo, campioana olimpica si mondiala la atletism, care sustine in acest fel miscarea in randul copiilor pentru o viata sanatoasa si un spirit deschis si prietenos.

Tinerii iubitori de sport au 2 trasee de concurs diferite. Astfel, cei cu varste intre 6 si 7 ani vor putea alerga pe un traseu de un kilometru, special amenajat in perimetrul Extreme Park Cernica. Pentru copiii cu varste intre 8 si 11 ani este disponibil un traseu de 2 kilometri, realizat tot in cadrul parcului de aventura, astfel incat tura de alergare sa fie una placuta si distractiva.

2c95aff6-161c-45bb-819b-1642f1b8eaab

Totodată, copiii inscrisi in competitie vor primi pachetul de concurs ce include: tricou personalizat cu emblema KIDS RACES RUNFEST by Ion Tiriac Foundation; numar de concurs personalizat, cu cip de cronometrare atasat; voucher cu discount oferit de Running Warehouse Europe; crackers; medalie de Finisher, dupa incheierea cursei; o portie de paste Barilla, nr. 1 in Italia, ce va fi acordata la finalul concursului.

f974bbf1-0120-4f22-ba9a-1c12919295aa

Inscrierile sunt deschise si se fac exclusiv online pana pe 13 aprilie inclusiv, pe pagina evenimentului, iar pentru inregistrare click aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *