Skip to content
Sport

Se dă startul la pedalat! Doar două săptămâni până la Maratonul Dunării

Doar două săptămâni au mai rămas până la Maratonul Dunării, unde pasionații de ciclism sunt așteptați să gonească pe malul fluviului.

Competiția ia startul pe 25 octombrie, în județul Giurgiu, riderii urmând să particie la 37 de curse ce se vor desfășura pe două trasee, adaptate indemanarii oricarui rider, la care se va tine cont de nivelul de abilitati, varsta si sex dupa cum urmeaza: Scurt, de 15 km, si Standard, de 45 km.
Traseul Scurt este dedicat copiilor, incluzand doua categorii de varsta, 6-9 si 10-13 ani, impartite in curse de fete si de baieti. Daca sunt si alti doritori, acestia vor putea alege acest traseu dar vor desfasura doar o cursa de agrement.
Pe traseul Standard se vor organiza curse competitive pentru nivelurile: 2, 3 si 4 – masculin si feminin, cu podiumuri pe 5 categorii de varsta, respectiv pentru 14-19 ani, 20-29 de ani, 30-39 de ani, 40-49 de ani si pentru cei care au peste 50 de ani. La nivelul 1 se va concura la masculin – 14-19 ani si peste 20 ani, respectiv la feminin +14 ani. Toti participantii vor face o singura tura de traseu.

Pasionați de ciclism? Inscrierile sunt deschise online pe pagina evenimentului pana pe 21 octombrie, iar pana pe 18 octombrie puteti beneficia de pret redus.

Maratonul Dunarii, organizat de Razvan Juganaru, multiplu campion national MTB, Ciclocross si Velodrom, cu ajutorul echipei MPG, se dorește a fi o surpriza oferita riderilor, cu ingrediente atent alese pentru a rezulta trasee atractive și pentru incurajarea mișcării în aer liber.

Rezervările se fac până pe 18 octombrie, când organizatorii oferă un preț redus pe pagina evenimentului.

Maratonul Dunarii_RoC_2 Start Maratonul Dunarii 1 Start Maratonul Dunarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *