Skip to content
Societate

Se dau ultimele tunuri! Ministrul demis Răzvan Cuc se pregătește să-și instaleze protejata în CA al CN Aeroporturi București – DOCUMENT

Facebook/Denisa Chelu

Demiși în urma moțiunii de cenzură, miniștrii Guvernului Dăncilă vor să se asigure că, înainte de a părăsi Palatul Victoria, își instalează protejații în funcții-cheie.

Ministrul demis al Transporturilor, Răzvan Cuc, de pildă, s-a asigurat că în Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Aeroporturi București SA se va elibera un loc pentru protejata sa, Denisa Chelu, însoțitoare de zbor la Tarom, susțin surse din industrie.

Dacă ministrului demis Cuc îi va reuși pasența, Denisa Chelu va ocupa acest post timp de patru ani. Într-o notă de fundamentare a unei HG de aprobare de venituri și cheltuieli pentru Compania Națională Aeroporturi București, se prevedea pentru membrii CA o indemnizație de 3.500 de lei brut/ședință și una de 3.800 de lei brut/lună.

Compania Națională Aeroporturi București administrează cele două aeroporturi principale ale României: Aeroportul Internațional Henri Coandă și Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu.

 

1 comentariu la “Se dau ultimele tunuri! Ministrul demis Răzvan Cuc se pregătește să-și instaleze protejata în CA al CN Aeroporturi București – DOCUMENT

  1. Cand te uiti la moaca ei iti dai seama ca numai pentru inteligenta si calificarea ei nu a fost aleasa!!! Bine zice lumea, in toate functiile bune sunt plasate c…le si pilele psd-iste, calificare ioc, dar daca ne conduce cu…l asta suntem, un neam de ca..at!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *