Skip to content
Politică

Se destramă PNL? Marian Munteanu denunţă presiunile care au făcut partidul să renunţe la candidatura lui

Se destramă Partidul Naţional Liberal? Marian Munteanu denunţă presiunile care au determinat PNL să renunţe la candidatura lui pentru Primăria Capitalei.

Într-un interviu publicat, luni, de bursa.ro, Marian Munteanu dă de înţeles că PNL ar putea avea soarta Convenţiei Democrate Române (CDR), riscând să se dezintegreze ca aceasta în anul 2000.

„Dacă nu vor lua măsuri drastice, de reorganizare internă, vor fi, probabil, probleme destul de mari. Dar alegătorii vor avea ultimul cuvânt”, a punctat fostul lider al fenomenului Piaţa Universităţii din 1990.

Anterior, Marian Munteanu vorbise despre presiunile cu care PNL se confruntă.

„A fost eşecul unui partid care nu a rezistat unei duble presiuni: cea a adversarilor politici şi cea a unor dizidenţe şi trădări interne. Eu regret că bucureştenii au fost puşi în imposibilitatea de a vota un altfel de proiect decât cele de până acum, un proiect în folosul lor şi împotriva jefuitorilor banului public. Campania derulată împotriva mea nu a conţinut nici o critică la adresa programului meu, ci doar denigrări şi aberaţii. Denigratorii erau pur şi simplu disperaţi ca nu cumva să ajung să candidez. Din păcate, PNL nu a făcut faţă presiunilor şi a cedat”, a detaliat liderul studenţilor din 1990.

Citiţi AICI ce fost procuror celebru face parte din Alianţa Noastră, partidul proaspăt înfiinţat de către Marian munteanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *