Skip to content
Politică

Se destramă PSD în judeţul Mehedinţi. O organizaţie cu sute de membri a trecut la PNL EXCLUSIV

" "

Se destramă Partidul Social Democrat (PSD) în judeţul Mehedinţi. O organizaţie cu sute de membri a trecut, săptămâna aceasta, la Partidul Naţional Liberal (PNL).

Este vorba despre organizaţia PSD din comuna mehedinţeană Şimian (cea mai mare din judeţ), după cum a declarat, vineri, pentru Psnews.ro, preşedintele filialei şi primarul comunei, Constantin Truşcă.

" "
" "

„Au fost mai multe motive, dar cel mai important motiv a fost acest protocol al PSD-ului cu UNPR – mai precis, cu primarul Severinului, Constantin Gherghe -, un protocol în care eu nu cred şi cu care n-am fost de acord. A fost o decizie grea, dar, având în vedere comportamentul domnului Gherghe de când este primar al Severinului şi trecerea lui pe la toate partidele, consider că nu a venit cu intenţii bune în acest partid (în UNPR – n.r.); a venit doar să profite de munca noastră (a PSD-ului – n.r.) de patru ani de zile şi nu am putut să fiu de acord cu acest lucru”, a afirmat edilul.

Primarul Truşcă ne-a mai spus că a trecut la PNL cu întreaga organizaţie, care însumează „în jur de 500 de membri”.

Întrebat ce va face în viitorul apropiat, Constantin Truşcă a răspuns: „Voi face ceea ce am făcut şi până acum: voi avea grijă de comună, voi face mai puţină politică şi voi continua munca administrativă la Primăria Comunei Şimian”.

Nu în ultimul rând, edilul ne-a vorbit despre promisiunile primite de la PNL-işti, în vederea transferului de la PSD.

„Mi-au promis înţelegere, colaborare şi susţinere – bineînţeles”, a încheiat primarul Comunei Şimian.

Constantin Truşcă era, până acum, preşedintele Ligii Aleşilor Locali PSD şi al organizaţiei comunale social-democrate, precum şi vicepreşedinte al PSD Mehedinţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *