Skip to content
Politică

Se încing spiritele în coaliția de guvernare. Silviu Mănăstire: Violeta Vijulie, singura voce raţională care a reacţionat vizavi de prestaţia lui VV Voiculescu

psnews.ro
" "

Realizatorul emisiunii ”Dosar de Politician”, Silviu Mănăstire, consideră că președinta Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici (ANFP), Violeta Vijulie, a fost singura voce raţională care a reacţionat vizavi de prestaţia ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Nu o cunosc pe Violeta Vijulie, nu-i cunosc foarte bine traseul politic/profesional, dar este prima și singura voce rațională și de bun simț care a reacționat vizavi de prestația lui VV Voiculescu.

" "
" "

Fiului turnătorului la Securitate hăhăia la propriu în fața lui Emil Boc, fostul premier, și el cu păcatele lui, care încerca să-i explice juniorului Voiculescu cum se se scrie o ordonanță de urgență.

Pluseriștii râd și micționează pe toți și pe toate lucrurile pe care ei le consideră neimportante… în cazul de față, campania de vaccinare. Primul și singurul decident important pe vaccinare, conform legii, este VV Voiculescu. El, însă, râde în batistă și face caterincă, ăsta e nivelul!”, a scris realizatorul pe pagina de Facebook a emisiunii.

Amintim că Violeta Vijulie, șeful Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, a avut o replică acidă după ce Emil Boc l-a făcut praf în direct pe Vlad Voiculescu. Violeta Vijulie susține că, prin ceea ce face și afirmă, ministrul Sănătății își bate joc de procesul de vaccinare și că ar trebui ca Nelu Tătaru să revină de urgență la minister.

Când am citit, părea un schimb de replici destul de echilibrat, totuşi, primarul Boc se evidenţia prin claritate şi argumentaţie. Când am ascultat înregistrarea, m-am îngrozit, pur şi simplu, cum ministrul sănătăţii ia în derâdere procesul de vaccinare, dar şi faptul că a aruncat în OUG prevederea că banii pentru centre trebuie să fie asiguraţi de primari, fără ca asta să fie legal şi fără să existe posibilitatea ca toţi primarii să poate face asta, chiar cu riscuri mari. NU a fost niciun „atac dur”! Au fost argumentele unui om raţional şi profesioniat împotriva unui om superficial şi ironic cu privire la pandemia care ne omoară rudele şi prietenii!

În timp ce Emil Boc vorbeşte profesionist şi aplicat, Vlad Voiculescu îl ia în râs şi îl întreabă de ce nu-l sună pe prim-ministru”, a scris pe pagina sa de Facebook Violeta Vijulie, unul dintre liderii PNL din organizaţia de la Sector 3.

 

1 comentariu la “Se încing spiritele în coaliția de guvernare. Silviu Mănăstire: Violeta Vijulie, singura voce raţională care a reacţionat vizavi de prestaţia lui VV Voiculescu

  1. Cu creatura asta, hilara, sigur nu se va putea face „Marea Reforma din Sanatate” pe care ne-o dorim toti. Cand te uiti la el iti dai seama ca e total aerian, habar nu are cum functioneaza si ce ar trebui sa faca. Tare m-as mira sa poata duce la bun sfarsit actiunea de vaccinare a populatiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *