Skip to content
Politică

Se încing spiritele în lupta pentru Primăria Sectorului 5. Finul lui Vanghelie sare la gâtul lui Raețchi

" "

Se încing spiritele în lupta electorală pentru Primăria Sectorului 5.

Astfel, candidatul independent și finul lui Marian Vanghelie, Cătălin Stoichiță, a declarat pentru meganews.ro că va lupta în continuare pentru câștigarea Primăriei Sectorului 5, chiar dacă i-a fost furat programul electoral.

" "

 Lupt în continuare pentru Primăria Sector 5 chiar dacă traseistul PRM-PC-PNL Raetchi mi-a furat programul electoral”, a declarat Cătălin Stoichiță, care va candida ca independent, postura sub care se va afla și pe listele Consiliului General al Municipiului București.

”Vreau sa dezavuez zvonurile vehiculate in cercurile politice si in mass-media ca as face un jocuri politice in favoarea PSD sau a primarului suspendat Vanghelie si anunt ca nu imi retrag candidatursa pentru Primaria Sector 5 si nu voi negocia sustinerea cetatenilor din Sectorul 5 in schimbul avantajelor politice personale. Voi lupta pina la capat indiferent daca va candida Vanghelie pentru un nou mandat de primar al sectorului 5 sau daca PSD il va nominaliza pe bufonul de trista amintire C. Rizea, suspendat pentru o perioada de 6 luni de catre Comitetul Executiv National al PSD la solicitatea Presedintelui PSD, domnul Liviu Dragnea”, a mai declarat Cătălin Stoichiță.

De asemenea, Cătălin Stoichiță aduce îi acuzații grave lui Ovidiu Raețchi despre care spune că i-a fost furat programul electoral:

”Vreau sa semnalez opiniei publice si cetatenilor din Sectorul 5 despre apucaturile poetului Raetchi (scribul lui Voiculescu) care polueaza atmosfera politica din sectorului 5 cu ragaiala lui dezinteresat-filosofica despre dezvoltarea Sectorului 5 (cu scopuri evidente de natura imobiliara). Decalogul lui Stochita publicat pe blogul meu in data de 30 ianuarie 2016 a fost adaptat de Raetchi in 9 puncte electorale insirate alandala in frunte cu idea furata de la Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea de a demola gardul Parlamentului. Dupa ce in primul flyer distribuit saptamana trecuta in sectorul 5 ideile lui Raetchi erau mai timide si mai constipate in flyerul nr. 2 furtul liberalilor este evident doar sa se folosesc cuvinte pretins moderniste deturnand sensul cuvintelor. Astel din programul electoral al lui Raetchi punctele: 3- cresterea capacitatii de parcare, 4 – cresterea capacitatii de circulatie, 6 – modernizarea parcurilor 7 – reconditionarea termica a blocurilor, 8 – reforma Politiei Locale sunt ciordite din Decalogul lui Stochita respectiv punctele: 2 – anveloparea termica gratuita a blocurilor, 5- modernizarea si dotarea Politiei Locale Sector 5, 7 – modernizarea parcurilor din Sectorul 5, 8-construirea de parcari supraetajate si 9 – rezolvarea problemei traficului rutier – http://www.catalinstochita.blogspot.ro/2016/01/independent-pentru-primaria-sector-5.html ”, a declarat Cătălin Stoichiță.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *