Skip to content
Politică

Se încing spiritele: Manda vrea să-i ceară DEMISIA lui Dumbravă din fruntea SRI

oltenianews.com

Se încing spiritele: senatorul PSD Claudiu Manda (președintele Comisiei parlamentare de control al SRI) vrea să îi ceară DEMISIA generalului Dumitru Dumbravă din fruntea Serviciului Român de Informații.

Manda a declarat luni că membrii comisiei se vor întruni, marţi, la ora 11, fiind posibil să ceară demisia generalului Dumitru Dumbravă din funcţia de secretar general deoarece comisia nu poate face analizele necesare cu Dumbravă în funcţie, scrie Mediafax.

Senatorul PSD a precizat că o nouă şedinţă a Comisiei de control al SRI va avea loc marţi, fiind posibil ca acest for să ceară demisia generalului Dumbravă din funcţia de secretar general al SRI. „Probabil o să cerem demisia domnului Dumbravă”, a spus Manda.

El a afirmat că este necesară continuarea analizelor de către comisie a informaţiilor despre implicarea unor persoane din SRI în domenii care nu ţin de activitatea Serviciului.

„Rămâne ca toate aceste analize să le facem, dar nu cred că le putem face cu domnul Dumbravă în poziţia de secretar general”, a conchis Claudiu Manda.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *