Skip to content
Politică

Se încinge meciul politic: replici tăioase între Viorica Dăncilă și Victor Ponta

Inquam Photos / George Călin

Se încinge meciul politic. Replici tăioase între Viorica Dăncilă și Victor Ponta chiar pe paginile acestora de socializare.

Liderul PRO România, Victor Ponta, într-un nou mesaj postat pe Facebook, îi răspunde premierului Viorica Dăncilă după ce aceasta l-a catalogat ca având un stil duplicitar și mincinos.

„Nu doresc si nu cred ca ar fi intelept sa raspund jignirilor si atacurilor personale la adresa mea postate pe pagina de Facebook a Doamnei Dancila ( presupun ca au fost scrise de un consilier , nu de Doamna Premier – ca erau fara greseli de ortografie😱😱😱).

De altfel toate cele spuse despre mine si despre ProRomania sunt copiate din discursurile anterioare ale lui Dragnea si Codrin – nimic nou , nimic serios.

Eu respect si lupt pentru valorile social democratiei moderne ( adica exact ce a distrus conducerea PSD in ultimii ani ) / ma simt atasat de “poporul pesedist” si le sunt recunoscator celor peste 5 milioane de romani care m-au votat in 2014 / cred ca lacomia, aroganta, impostura, lipsa de cultura si de profesionalism a celor care au confiscat PSD reprezinta o rusine si un dezastru pentru oamenii de centru stanga / cu ProRomania tocmai incercam sa ii reprezentam pe acesti oameni dezamagiti si dezgustati de ceea ce vad!

Am propus unitatea Stangii in ceasul al 12 lea si un proiect clar :

1. un nou guvern competent si profesionist ,
2. un program serios si eficient de guvernare,
3. o reforma radicala a Administratiei publice si revenirea la performanta economica si bugetara
4. Un candidat serios si respectat al Stangii la Alegerile Prezidentiale – fara blaturi cu contracandidatii si fara lupta inutila pentru locul trei

Am primit doar jigniri de la Doamna Dancila si baronii care o “papusesc”! Sunt sigur insa ca oamenii m-au auzit si imi dau dreptate!”, scrie Victor Ponta.

Amintim că liderul PSD Viorica Dăncilă a afirmat, după ce liderul Pro România Victor Ponta a susţinut că i-ar fi oferit ministere şi ar fi promis că scoate ALDE de la guvernare, că stilul mincinos şi duplicitar al acestuia este unul dintre motivele pentru care ea nu a mai dorit colaborarea. Dăncilă l-a calificat pe Ponta drept ”un om incapabil să construiască”, care ştie doar să distrugă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *