Skip to content
Politică

Se încinge războiul Ponta- Iohannis? Declarația unui lider al majorității parlamentare care lovește puternic în Președinte

Președintele României, Klaus Iohannis, a lansat vineri primele critici dure la adresa cabinetului condus de Victor Ponta și inclusiv la adresa premierului.

După pozițiile virulente ale șefului statului la adresa actualului executiv, unul din miniștrii Guvernului Ponta lansează un atac voalat la adresa lui Klaus Iohannis.

" "

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a declarat, vineri, că asupra preşedintelui Klaus Iohannis „planează o suspiciune” că nu ar fi de partea românilor, după ce acesta a cerut reexaminarea Codul Silvic.

Potrivit b1.ro, Gaţiela Gavrilescu a spus că ea consideră că preşedintele României s-a situat pe aceeaşi baricadă cu Holzindustrie Schwighofer şi poate spune că asupra acestuia „planează o suspiciune”.

Citește și: Denunțul depus la DNA care ar putea crea mare deranj la cel mai înalt nivel

„Consider că atâta timp cât există pe aceeaşi linie parlamentari ai opoziţiei care susţin aceleaşi elemente pe care le-a susţinut preşedintele sunt şi anumite persoane fizice sau poate şi ONG care sunt tot lângă preşedinte şi lângă parlamentari ai opoziţiei şi nu în ultimul rând şi firma Holzindustrie susţine tot aceleaşi elemente, totuşi ne gândim de ce ceilalţi, care suntem de partea cealaltă a baricadei şi care suntem mai numeroşi, avem o altă gândire şi de ce timp de doi ani şi jumătate cât s-a dezbătut şi s-a creat Codul Silvic introdus la vot în Camera Deputaţilor şi Senat a avut o altă formă. Atunci pot să spun că planează o suspiciune”, a spus Gavrilescu, potrivit b1.ro.

Citește și: Dovezile și informațiile care i-ar putea distruge credibilitatea lui Klaus Iohannis. Are șeful statului interese ascunse? (VIDEO)

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *