Skip to content
Politică

Se îngroașă corul apărătorilor lui Oprea

Senatorul UNPR Haralambie Vochiţoiu a declarat, marţi, că liderul partidului, Gabriel Oprea, „este foarte sensibil, deşi pare un tip aşa mai dur”, care acum traversează o ”perioadă mai grea întrucât şi-a pierdut un camarad”.

„Sigur, a apreciat că am stat alături de dumnealui şi a fost un moment greu şi complicat. Eu am mai spus-o când am avut ocazia: domnul general Oprea, deşi pare un tip aşa mai dur, este un tip foarte sensibil. Sigur, şi-a pierdut un camarad, este adevărat”, a răspuns jurnaliştilor senatorul UNPR Haralambie Vochiţoiu, întrebat dacă vicepremierul Gabriel Oprea i-a mulţumit pentru că i-a fost alături în contextul acuzaţiilor care i se aduc cu privire la accidentul în urma căruia Bogdan Gigină, poliţist din coloana sa oficială şi-a pierdut viaţa.

Haralambie Vochiţoiu a afirmat că supărarea şi nedumerirea aleşilor UNPR „pentru ceea ce au încercat alţii să facă rămâne”.

Senatorul UNPR a mai spus că „în următoarele zile toate lucrurile se vor clarifica”, susţinând că, „în continuare, românii trebuie să beneficieze de această guvernare, care a adus foarte multe lucruri pozitive”.

„Nu are rost să aruncăm în aer ceea ce s-a făcut în ţara aceasta pentru că cineva vrea să ajungă la putere fără să câştige alegerile”, a spus Vochiţoiu, în contextul depunerii moţiunii simple de către PNL.

Întrebat dacă a discutat cu Gabriel Oprea despre continuarea coaliţiei de guvernare şi ce anume i-a spus acesta, Vochiţiu a afirmat că oamenii din UNPR rămân „exact” aşa cum au fost şi până acum, „stabili şi de cuvânt”.

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, va fi chemat la Parchetul Tribunalului Bucureşti în această săptămână, pentru a da declaraţii în dosarul în care se fac cercetări pentru ucidere din culpă în cazul poliţistului Bogdan Gigină, informează gândul.info.

1 comentariu la “Se îngroașă corul apărătorilor lui Oprea

  1. Dar pe cei care au sapat groapa si nu au securizat-o nu-i intreaba nimeni. Primaria,firma constructoare, ramin bine- merci? Daca un motociclist civil cadea in groapa se cerea pedepsirea nevestei sau mamei aceluia ca l-a trimis dupa piine pe traseul ala nesecurizat. In societatea romaneasca este o lipsa de logica de te sperie, Vad ca si CTP-ul,care era campion la logica, a luat-o pe cimpii. Mergind pe logica celor care ii vor capul lui oprea ,ar trebui,din aproape in aproape, sa-si de demisia primarul capitalei ,directorul drumurilor, ministrul transporturilor,primul miistru,si chiar presedintele tarii. Aberatiile PDL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *