Skip to content
Politică

Se îngroaşă gluma. Şefii ISU Bucuresti, aduşi cu mandat la DNA

Fondatorul SMURD, Raed Arafat se află in centrul unui scandal imens după tragedia din clubul Colectiv.

Conducerea ISU Bucureşti a fost schimbată, până la finalizarea anchetei privind documentele care arată că pompierii ştiau de existenţa clubului. Pe de altă parte, premierul Dacian Cioloş a cerut chiar demisia şefilor ISU Bucureşti.

În acest context, Raed Arafat a reacționat, subliniind faptul că a primit informații greșite de la ISU.

Miercuri seară, şefii ISU au fost aduşi la auderi la DNA. Sefii ISU Bucureşti au fost ridicati cu mandat de aducere de catre anchetatorii DNA.  Nu se stie daca acestia vor fi pusi sub acuzare miercuri seara. Cei 3 se afla in fata unui procuror militar.
Nu exista vreo acuazatie in acest moment formulata pe numele celor trei defi de la ISU. Sefii ISU ar fi fost informati de situatia clubului cu o luna inainte de tragedia din Colectiv. Nu se cunoaste daca acestia au sters din baza de date a ISU documente, insa anchetatorii vor lamuri aceasta problema.

Raed Arafat a informat la cateva ore dupa tragedia din Colectiv ca ISU nu avea cunostinta de evenimentul din clubul Colectiv, informatie care ulterior a fost retractata de seful SMURD declarand ca a fost prost informat la acea data.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *