Skip to content
Societate

Se întâmplă în România: locomotiva unui tren CFR a luat foc în mers. 250 de călători au fost evacuați

Locomotiva unui tren a luat foc, în județul Teleorman. Foto: Captură video

Incendiu pe calea ferată, în județul Teleorman. O locomotivă CFR a luat foc în apropiere de gara Videle. Flăcările s-au extins și la primul vagon. Peste 250 de călători s-au autoevacuat din garnitură. Este vorba despre trenul InterRegio 349 care a plecat din București la ora 13:45 cu destinație Arad.  În urmă cu puțin timp unei femei i s-a făcut rău așa că a fost chemată și Ambulanța.

Potrivit ISU Teleorman, aproximativ 250 de persoane s-au autoevacuat din trenul de persoane, niciuna neavând nevoie de îngrijiri medicale.

Incendiul s-a manifestat generalizat la locomotiva electrică a trenului și a afectat parțial și un vagon de călători. „Focul este localizat, pompierii acționând acum pentru lichidarea incendiului”, arată ISU Teleorman.

După mai bine de o oră în care călătorii au stat în câmp, aceștia au fost preluați și duși la gara din Videle, de unde vor continua călătoria.

„Siguranța și securitatea celor 250 de pasageri și a personalului propriu nu au fost puse în pericol. Pasagerii cu destinația Craiova și Filiași sunt preluați cu trenul RE 9015 București Nord – Târgu Jiu, iar călătorii cu destinația Timișoara / Arad vor continua călătoria cu trenul IR 349, care va fi remorcat de altă locomotivă”, anunță CFR Călători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *