Skip to content
Sport

Se intampla si la case mai mari. Documentar anulat la cerere de o mare televiziune

BBC, radiodifuzorul public din Marea Britanie, a anulat difuzarea unui documentar controversat despre familia regala britanica, cu cateva zile inainte de premiera anuntata pentru 4 ianuarie, dupa interventia unor avocati ai printului Charles, potrivit contactmusic.com.

Documentarul „Reinventing the Royals”, care trebuia sa fie difuzat in Marea Britanie pe 4 ianuarie 2015, sugereaza ca unii membri ai familiei regale au angajat specialisti in comunicare si relatii publice pentru a-si imbunatati imaginea publica in urma decesului printesei Diana, care a murit intr-un accident de masina, in Paris, in 1997, arata ziare.com.

Productia, realizata in doua parti, nu a beneficiat de cooperarea familiei regale, iar sefii BBC au decis sa retraga filmul din program in urma unor interventii din partea unor „avocati despre care se stie ca reprezinta interesele legale ale unor membri marcanti ai familiei regale, inclusiv Printul de Wales (printul Charles, n.r.) si Ducesa de Cornwall (Camilla Parker Bowles, n.r.) „, potrivit Radiotimes.com.

Un purtator de cuvant al BBC a insistat ca difuzarea documentarului a fost doar amanata din cauza unor probleme nerezolvate. „BBC amana difuzarea documentarului <> pana mai tarziu anul viitor, pentru rezolvarea unor probleme, inclusiv dreptul de utilizare a unor imagini de arhiva”, a spus reprezentantul radiodifuzorului public britanic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *