Skip to content
Politică

Se întețesc atacurile. Cetatenii din sectorul 6 primesc false invitatii de la Iohannis sa vina sambata la redeschiderea Parcului Drumul Taberei pentru a primi cadou geci, desi parcul se deschide abia peste cateva luni

Primaria Sectorului 6 al Capitalei anunta intr-un comunicat ca dezminte „informatia aparuta pe fituicile distribuite astazi in sector, care anunta deschiderea oficiala a Parcului Drumul Taberei maine, 1 noiembrie”.

Potrivit primariei, in sector au fost distribuite vineri pliante in care bucurestenii erau invitati sa participe sambata, de la ora 10.00, la inaugurarea Parcului Drumul Taberei, „alaturi de viitorul Presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis!”.

„Fiecare participant va primi cadou o geaca, o sapca si o esarfa din partea organizatorilor”, se mai arata in mesajul de pe pliante, care au stampila si semnatura primarului Sectorului 6, liberalul Rares Manescu, precum si fotografia edilului alaturi de cea a candidatului ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis.

„Fituica foloseste poza primarului de sector, alaturi de cea a unui candidat la presedintie si convoaca cetatenii la o fictiva deschidere a parcului, promitand cadouri electorale: geci, sepci si esarfe, acest lucru fiind complet impotriva legii. Pliantele fac uz, in mod abuziv si ilegal, de stampila institutiei si de semnatura primarului pentru a crea o aparenta de veridicitate”, acuza Primaria Sectorului 6 in comunicat.

„Este inadmisibil ca membrii comunitatii Sectorului 6 sa fie manipulati grosolan pentru niste interese meschine. Rugam cetatenii sa ignore asemenea materiale si, pentru a fi informati corect, sa se adreseze institutiei noastre”, mai transmite primaria.

Lucrarile de reamenajare a Parcului Drumul Taberei au inceput in luna mai 2013 si prevazute sa fie finalizate in 18 luni. La inceputul lunii octombrie, Primaria Sectorului 6 anunta ca renovarea parcului e aproape terminata.

ACL: Initiativa acestei actiuni ii apartine liderului PC sector 4, Stefan Florescu, iar pentru distribuirea pliantelor au fost folositi minori. Au fost sesizate organele abilitate

Alianta Crestin-Liberala (ACL) condamna, intr-un comunicat difuzat vineri seara, „politica ordinara prin care PSD vrea sa prejudicieze imaginea candidatului nostru, pacalindu-i pe oameni”.

ACL afirma ca, din informatiile sale, „initiativa acestei actiuni ii apartine liderului PC sector 4, Stefan Florescu, iar modalitatea in care s-au distribuit aceste materiale de propaganda este inadmisibila. Minori, elevi de 16 si 17 ani ai Colegiul Tehnic De Posta si Telecomunicatii „Gh. Airinei” din Bucuresti au fost trimisi de catre profesorul lor, Constantin Oprea, membru PC sector 6 si un apropiat al lui Stefan Florescu, sa impanzeasca sectorul cu aceste pliante”.

ACL mai anunta ca a sesizat organele abilitate si ca in prezent se efectueaza cercetari. „Lucrurile nu pot ramane nepedepsite, nu putem permite PSD sa-si bata joc de electorat, falsificand inclusiv semnatura unui oficial”, arata ACL

1 comentariu la “Se întețesc atacurile. Cetatenii din sectorul 6 primesc false invitatii de la Iohannis sa vina sambata la redeschiderea Parcului Drumul Taberei pentru a primi cadou geci, desi parcul se deschide abia peste cateva luni

  1. nu mai stiti la ce sa apelati sa amagiti oamenii! am primit si eu astazi si le-am facut un scandal celor care imparteau..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *