Skip to content
Politică

Se lasă cu sânge pe pereți. Începe lupta în PNL EXCLUSIV SURSE

gandul.info

PSnews.ro vă prezintă culisele luptei din Partidul Național Liberal, la doar o zi înainte de o ședință ce se anunță a fi tensionată.

Mai precis, surse politice afirmă că în principalul partid de opoziție s-ar fi format două tabere: pe de o parte se află președintele partidului, Ludovic Orban, alături de Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt, iar de cealaltă parte a barierei s-ar situa Cristian Bușoi, Marian Petrache și Iulian Dumitrescu, cărora Orban le pregătește chiar ieșirea din formațiune.

În plus, s-ar dori convocarea Biroului Politic Național, în contextul în care liderul național-liberalilor își dorește schimbarea statutului formaţiunii în sensul destituirii preşedinţilor filialelor prin majoritate simplă şi nu prin votul a două treimi din membrii BPN, cum este în prezent.

CITIȚI ȘI: PNL fierbe: 24 de filiale vor să îl dea jos pe Orban EXCLUSIV SURSE

Săptămâna trecută, PSnews.ro a vorbit despre cum 24 de președinți de filiale, prin care și cei enumerați mai sus – Bușoi, Petrache și Dumitrescu – au semnat un document  prin care se cere organizarea în această vară a unui Congres extraordinar în care să se aleagă un nou președinte al formațiunii politice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *