Skip to content
Politică

Se lasă cu sânge pe pereți: Paul Stănescu și-a dat DEMISIA din funcția de președinte executiv al PSD

Inquam Photos / George Calin

Ședința CEx PSD de vineri are, înainte de toate, rolul de a face curățenie în partid după eșecul istoric de la alegerile pentru Parlamentul European, dar și după încarcerarea fostului lider al partidului, Liviu Dragnea.

Surse politice au dezvăluit că în CEx a avut loc un schimb acid de replici între Paul Stănescu și Viorica Dăncilă, motiv pentru care numărul 2 în PSD și-a dat demisia din funcția de președinte executiv al partidului.

În timpul discuțiilor, premierul a insistat pentru un congres rapid, organizat la finalul lunii iunie, care să aleagă noul preşedinte al partidului, în timp ce Paul Stănescu a pledat pentru un Congres organizat după alegerile prezidenţiale.

Înainte de CEX, Paul Stănescu, în mod surpinzător, a refuzat să facă declaraţii. În schimb, Gabriela Firea s-a pronunţat clar pentru un Congres după prezidenţiale.

“Ne confruntăm cu o moţiune de cenzură. Noi, în loc să strângem rândurile pentru a depăşi cu bine moţiunea de cenzură în Parlament, ce facem, începem iar să o luăm de la capăt cu grupuri, grupuleţe, tabere şi pe urmă cred că dăm satisfacţie adversarilor noştri, în loc să fim uniţi vom fi din nou preocupaţi de alte subiecte”, a declarat primarul Capitalei.

Revenim cu detalii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *