Skip to content
Video

Se mărește partidul lui Ponta? Florin Jianu: Am mers la lansare din două motive! EXCLUSIV

capital.ro

Interviurile video PSnews.ro au continuat vineri, avându-l ca invitat pe Florin Jianu, preşedintele Consiliului Naţional pentru Întreprinderile Private Mici şi Mijlocii (CNIPMMR).

În cadrul interviului, fostul ministru al IMM-urilor în cabinetul Grindeanu a vorbit despre noul proiect politic al fostului premier al României Victor Ponta, ”Pro România”. În acest context, Jianu ne-a dezvăluit că a mers la lansarea proiectului din două motive:

„Au șansele pe care și le fac ei, dacă ei vor fi serioși, muncitori, determinați, vor avea mari șanse. Dacă vor aborda lucrurile superficial, nu vor avea nicio șansă. Eu am mers la lansarea acestui partid, din două motive.

  1. Eu sunt un om extrem de recunoscător. Victor Ponta a fost cel care m-a invitat în Guvernul lui, nu pot să uit asta niciodată și e dureros să vezi oameni care uită, care se pitesc, care se dezic. Un om care a făcut ceva pentru tine, rămâne toată viața ca făcând acel lucru pentru tine. Faptul că am avut onoarea ca el să mă invite să fiu ministru într-o guvernare, eu apreciez acest lucru.

      2. Am mers din curiozitate. Să văd ce anume propun ca alternativă și acolo am văzut 3 oameni care au făcut ceva și în guvernările anterioare. În opinia mea, orice demers public este pe cât îl vrei de succes și pe cât arăți tu de multă seriozitate și profesionalism, ne-a dezvăluit acesta.

Chestionat de Marinela Angheluș dacă intenționează să se alăture proiectului lui Victor Ponta sau dacă i s-a propus acest lucru, fostul ministru al Mediului de Afaceri a declarat că:

”Nici nu mi-a propus și nu știu dacă o să intru. Nu știu dacă vreodată. Nu spun ”niciodată” în lumea politică, dar prin lege eu nu am voie să fac politică. Întâlniri am avut în perioada aceasta și cu președintele Ludovic Orban, și cu alți oameni politici, pentru că acesta este rolul nostru”, a declarat Jianu.

Urmăriți interviul de la minutul 33:25 și până la final

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *