Skip to content
Politică

Se-ngroașă gluma: Mihaiela Iorga Moraru, mărturisire cutremurătoare

sursazilei.ro

Se îngroașă gluma: procurorul Mihaiela Iorga Moraru a făcut miercuri seară o mărturisire cutremurătoare.

Magistratul a vorbit în emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena 3 despre „războiul” pe care îl duce împotriva procurorului-șef al DNA (Laura Codruța Kovesi) de la momentul revocării sale din funcția de la Direcția Națională Anticorupție.

„Ce se întâmplă acum este parte din războiul care a început la momentul revocării este în plină desfășurare. Se caută ceva care să confirme acest act. Singurele temeri sunt de două aspecte. Pe de o parte doamna Rădescu Elena, care face verificările, având suspiciuni în ceea ce privește imparțialitatea dânsei. Pe de altă parte, temerea mea este că anumite acte din dosare ar putea să nu mai existe. Am în vedere modul în care se continuă obstrucționarea activității judiciare. Sper că această activitate de dezinformare și de obstrucționare a activității Inspecției Judiciare să înceteze”, a declarat procurorul Iorga Moraru.

Întrebată de Mihai Gâdea dacă se teme pentru viața ei sau a membrilor familiei sale, magistratul a afirmat că bănuiește că există astfel de amenințări.

„Am auzit oameni, cum era doamna Baltag din CSM, care au spus că se tem pentru viața lor. Vreau să vă întreb. Sunt si alte lucruri legate de dumneavoastră sau familia dumneavoastră, care se întâmplă și despre care nu spuneți? Se exercită presiuni?” a întrebat Mihai Gâdea.

„Nu aș putea să spun decât că am suspiciunea că asemenea lucruri se întâmplă, inclusiv în ceea ce privește siguranța familiei mele”, a continuat procurorul, care a precizat că există o întâmplare care i-a dat de gândit.

La insistențele lui Mihai Gâdea. procurorul Iorga Moraru a admis că fiul său a fost victima unui accident de circulație.

„Copilul dumneavoastră a fost lovit de o mașină? Pe trecerea de pietoni?” a întrebat Gâdea.

”Da, este adevărat” a admis Mihaiela Iorga-Moraru.

Prezentă în studio, Dana Grecu a zis că, din sursele sale, mașina care l-a lovit pe copil a părăsit imediat locul accidentului.

Inspectorii judiciari au dispus miercuri începerea cercetării disciplinare faţă de Mihaiela Iorga Moraru, procuror DNA. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al IJ, Alin Alexandru. O decizie va fi luată după finalizarea cercetării disciplinare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *