Skip to content
Politică

Se prăbușește vârful PSD-ului? Liviu Dragnea: „Ca om, am vrut să demisionez, să plec!”

Se prăbușește vârful PSD-ului? Liviu Dragnea: „Ca om, am vrut să demisionez, să plec! ”

Astfel, invitat în platoul emisiunii „Punctul de întâlnire” moderată de jurnalistul Radu Tudor la Antena 3, Liviu Dragnea a făcut o serie de dezvăluiri privind posibilitatea unei demisii din fruntea Partidului Social Democrat.

„Demisia mi-am cerut-o chiar eu mie însumi la aflarea sentinței. Ca om, m-am gândit că este mai bine să demisionez.  Dacă eu vineri aș fi anunțat colegii mei ca îmi dau demisia, începea lupta pentru putere.  Toate partidele fac în campanie ceea ce am făcut eu. Am avut sute de mesaje din teritoriu  care mi-au spus că nu ar trebui sa îmi dau demisia pentru că mi-aș bate joc de încrederea de care se bucură PSD-ul acum. Intenția mea este să conduc acest partid pentru a câștiga alegeri. O destabilizare a PSD-ului duce la o destabilizare a scenei politice. Eu nu înțeleg cum am putut să primesc o asemenea condamnare. Consider că a fost un dosar politic, pentru că are numai informații politice”, a spus Liviu Dragnea

Mai mult, preşedintele PSD Liviu Dragnea a mărturisit că este încrezător în Justiţia Divină, în condiţiile în care el a ajuns să fie condamnat pe nedrept pentru că a mobilizat oamenii să vină la vot.

„În situaţii importante din viaţă pot apărea momente când îţi rămâne doar credinţa în Dumnezeu şi în Justiţia Divină. Şi asta pentru că Justiţia Divină nu greşeşte niciodată. Chiar dacă face dreptate mai târziu, Justiţia Divină nu greşeşte. (…) Poate că asta s-a dorit, ca alţii să câştige mulţi bani din ţara noastră, iar eu să ajung să fiu condamnat pentru că am mobilizat oamenii să vină la vot. Vineri am simţit un sentiment de profundă nedreptate”, a spus Liviu Dragnea în cadrul emisiunii “Punctul de întâlnire”, moderată de Radu Tudor la Antena 3.

 

Preşedintele PSD a afirmat că mesajul său nu este unul naţionalist, ci „este mesajul unui om care a muncit cu credinţă şi care îşi iubeşte ţara”. Liviu Dragnea a mai arătat că reacţiile de până acum, faţă de hotărârea prin care a fost condamnat, arată profunde temeri din partea diverselor medii sociale şi politice faţă de apariţia unor derapaje de la democraţie. Astfel, precedentul creat în cazul său ar putea limita acţiunile tuturor celor implicaţi în campaniile electorale democratic organizate.

„Vor urma şi alte campanii electorale. Prin acest precedent, oamenii au ajuns să se întrebe <<Ce avem voie şi ceea ce nu avem voie să facem şi cui să cerem voie?>>”, a atras atenţia preşedintele PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *