Skip to content
Politică

Se precipită lucrurile. Plângere penală împotriva lui Arafat

www.turnulsfatului.ro
" "

Se precipită lucrurile. Ancheta Colectiv se îndreaptă acum și împotriva celor care au coordonat interventia din noaptea incendiului și tratamentul medical din zilele ce au urmat.

Revoltate, rudele celor care și-au pierdut viața depun astăzi la Parchetul General plângere penală împotriva lui Raed Arafat și Nicolae Bănicioiu, scrie realitatea.net.

" "
" "

„Pentru prejudiciile morale și materiale suferite ca urmare a tragediei din 30 octombrie 2015, ce a avut loc în clubul Colectiv, în perioada noiembrie 2015 — aprilie 2016 un număr de 90 de persoane au depus cereri scrise de constituire de parte civilă, dintre care 27 sunt persoane care au suferit vătămări (răni, arsuri, etc) în urma incendiului din club, iar 63 sunt moștenitori/ succesori ai celor decedați. Sumele cu care aceștia s-au constituit părți civile variază între 30.000 euro și 2.000.000 euro”, precizează DNA.

Până în acest moment au fost dispuse 82 de noi experize și sute de înscrisuri de instituţii medicale.

De asemenea, față de persoanele trimise în judecată prin rechizitoriul din 28 aprilie 2016 (cei trei patroni ai clubului — Alin George Anastasescu, Paul Gancea și Costin Mincu) în cauză se efectuează cercetări și sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă față de alte 92 de persoane.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *