Skip to content
Politică

Se prefigurează o nouă alianță? Cui îi face ochi dulci Orban EXCLUSIV

radiocluj.ro

Marţi seară, jurnalistul Rareş Bogdan, în emisiunea Jocuri de Putere, a aruncat în spațiul public informația potrivit căreia fostul premier tehnocrat Dacian Cioloș  vrea să fie primul pe lista de europarlamentari de la PNL.

 „Domnul Cioloş şi-a bătut joc de electoratul în care avea încredere pentru că nu a intrat în luptă, iar acum vrea să fie primul pe lista de europarlamentari de la PNL. Adică noaptea minţii, nici nu vreau să mă mai gândesc. Mi se pare că nu mai poţi avea încredere în nimeni. Dacă nici în dânsul, părea… N-a intrat în partide. Dincolo, Partidul Naţional Liberal s-a comportat lamentabil. USR-ul, în momentul acesta, este haotic complet”, a declarat Rareş Bogdan.

Se prefigurează o nouă alianță politică?

În acest context, contactat miercuri dimineață de redacția de știri Psnews.ro pentru a verifica veridicitatea informațiilor aruncate în spațiul public de către jurnalistul Rareș Bogdan, liderul PNL Ludovic Orban a declarat că nu a avut nicio discuție în acest sens, dar totuși ”Dacian Cioloș ar putea fi un candidat bun”.

”Nu am avut nicio discuție în sensul acesta. Nu au existat negocieri cu Cioloș. După cum știți, Dacian Cioloș a fost candidatul nostru la funcția de premier. Între noi și Dacian Cioloș normal că există foarte multe puncte de apropiere și PNL l-a sprijinit de-alungul timpului cu pozițiile sale”, ne-a declarat liderul PNL, Ludovic Orban.

Mai mult, chestionat cu privire la oportunitatea ca PNL să colaboreze sau chiar să fuzioneze cu platforma România 100, condusă de fostul premier Dacian Cioloş, liberalul Ludovic Orban a susținut că ”asta depinde de domnul Dacian Cioloș”.

Să nu vindem pielea ursului din pădure. Comunicăm cu domnul Cioloș, doar că nu am discutat aceste subiecte. Nu am ce să vă spun deocamdată pe tema aceasta. Nu dezmint informațiile, eu vă spun că deși am comunicat cu domnul Cioloș, încă nu am discutat aceste subiecte. Dar sigur că asta depinde de domnul Dacian Cioloș, nu depinde de noi. El este un om care se bucură de apreciere la Bruxelles, a fost comisar european, are relații solide, ar putea fi un candidat bun”, a conchis acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *