Skip to content
Politică

Se pregătesc schimbări majore în Guvern: cu cine ar urma să fie înlocuită Rovana Plumb la Ministerul Fondurilor Europene

rovanaplumb.ro

Surse politice au dezvăluit pentru PSnews.ro că decizia privind înlocuirea, la Ministerul Fondurilor Europene, a Rovanei Plumb cu Roxana Mânzatu este 99% sigură.

Potrivit surselor noastre, Liviu Dragnea a avut mai multe întâlniri cu cele două, pentru a trasa sarcinile viitorului ministru, în persoana Roxanei Mânzatu, care a primit recent și sarcina de a coordona departamentul pentru fonduri europene al partidului. La întâlniri a participat și premierul Viorica Dăncilă.

Amintim că liderii PSD se întâlnesc la Parlament într-o ședință CEX în care vor discuta despre remaniere, pe masa partidului fiind mai multe scenarii de lucru.

Pe lângă miniștrii Rovana Plumb (fonduri UE) și Natalia Intotero (diaspora), care vor ajunge europarlamentari și trebuie să renunțe la funcțiile din Guvern, liderii PSD iau în calcul o remaniere mai largă.

Principalul vizat de o schimbare este ministrul Justiției, Tudorel Toader, acuzat că nu a modificat codurile penale prin ordonanță de urgență pentru a le pune în acord cu deciziile CCR și că blochează și activitatea altor ministere prin faptul că întârzie cu avizele.

 

 

1 comentariu la “Se pregătesc schimbări majore în Guvern: cu cine ar urma să fie înlocuită Rovana Plumb la Ministerul Fondurilor Europene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *