Skip to content
Politică

Se pregătesc schimbări majore în PNL: analiză riguroasă a profilului celor care vor prelua filialele din București

Inquam Photos / Octav Ganea

UPDATE 12:18

Partidul Național Liberal (PNL) face în această perioadă o analiză minuțioasă în ceea ce privește profilul celor care vor conduce filialele din Capitală, după demisia președinților.

" "

Potrivit surselor noastre, conducerea va avea consultări cu filialele liberale în această perioadă, iar lista potențialelor nume care ar putea să preia conducerea organizațiilor din Capitală publicată mai jos, este doar una dintre variantele de lucru pe care PNL le-ar lua în calcul, ținând cont că rezerva de cadre a partidului este foarte mare.

Revenim cu noutăți

———————————————–

Se pregătesc schimbări majore în Partidul Național Liberal, formațiune politică la conducerea căreia se află Ludovic Orban.

Surse politice au dezvăluit pentru PSnews.ro că, în perioada imediat următoare, șefii de filiale PNL din București își vor înainta demisiile după rezultatul slab de la europarlamentare pe care l-a obținut PNL în Capitală.

Astfel, potrivit surselor noastre, deja în PNL se vehiculează numele cu care ar putea fi înlocuiți șefii de filiale din București:

Victor Picu, președintele de la Sectorul 1 ar urma să fie înlocuit cu Tănase Stamulea.

Anca Boagiu, președinte Sector 2, ar urma să fie înlocuit cu Dan Cristian Popescu.

Florin Alexe, președintele Sector 3 ar urma să fie înlocuit cu Violeta Alexandru.

Răzvan Sava, președinte Sector 4, ar urma să fie înlocuit cu Ionel Dancă.

Cristian Marian Olteanu, președinte Sector 5, ar  urma să fie înlocuit cu Ciprian Ciucu.

Totodată, surse liberale au declarat că la ședintele Biroului Executiv și Biroului Politic Național ale PNL de luni Rareș Bogdan este posibil să fie validat să preia șefia PNL București, înlocuindu-l pe Cristian Bușoi, cel care și-a anunțat demisia luni dimineață.

Citiți și: DEMISIE răsunătoare în PNL: Cristian Bușoi și-a anunțat retragerea din funcția de președinte al PNL București

 

" "

1 comentariu la “Se pregătesc schimbări majore în PNL: analiză riguroasă a profilului celor care vor prelua filialele din București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *