Skip to content
Politică

Se pregătește o candidatură-surpriză în Prahova? Cine este gata să preia frâiele EXCLUSIV

Se pregătește o candidatură-surpriză în Prahova? Cine este gata să preia frâiele

Începe bătălia pentru alegerile locale din iunie. Deși ne aflăm la început de campanie, au început deja să se facă calculele pentru un loc cât mai sus țintit.

Astfel, candidații își calculează atent mișcările, încât să se afle pe liste câștigătoare. Este și cazul primarului din Bușteni, Emanoil Savin, care în urmă cu o săptămână a hotărât să părăsească Partidul National Liberal pentru un loc în PSD.

Țintește oare Emanoil Savin la un loc la șefia Consiliului Județean Prahova?

Contactat telefonic de PSnews.ro, primarul Bușteniului a declarat că: „Am spus că voi candida și voi fi și pe lista de consilieri județeni, voi candida la Primăria orașului Bușteni, voi fi candidat la Consiliul Local Bușteni și pe lista de consilieri județeni la Ploiești, la județul Prahova. Deci e o listă, președintele se alege dintre consilieri, nu e nicio siguranță că poți să ajungi președinte, pentru că nu știm dacă o să câștigăm alegerile, deocamdată noi trebuie să câștigam alegerile și dupaia vedem pe cine vom băga, că trebuie și votat totodată. Trebuie sa avem jumătate plus unu. Nu îmi trebuie nicio promisiune acolo; acolo trebuie întâi să facem jumătate plus unu, eventual alianță ALDE sau UNPR. Dacă vor avea și ei consilieri, cu siguranță vom fi în alianță.”

2 comentarii la “Se pregătește o candidatură-surpriză în Prahova? Cine este gata să preia frâiele EXCLUSIV

 1. CLASA POLITICĂ ROMÂNEASCĂ ESTE DISPERATĂ SĂ-ŞI MENŢINĂ LEGITIMITATEA DE CLASĂ CONDUCĂTOARE !
  – FALIMENTUL CLASEI POLITICE ŞI AL BINECUNOSCUTELOR DOCME CE S-AU PERPETUAT DE-ALUNGUL TIMPULUI, ANUNŢĂ TREZIREA POLITICĂ A POPORULUI ROMÂN !
  După …ani în care au mimat pluripartitismul şi alternanţa la putere, aceiaşi actori care au preluat puterea in 1989 şi clonele lor mai tinere au epuizat toate combinaţiile posibile de guvernare, prezentându-se în faţa naţiunii române cu un bilanţ catastrofal şi zero speranţe că vor mai putea redresa România pe un trend ascendent. Recentul scandal generat de modul cum s-a adoptat Legea Pensiilor în Camera Deputaţilor, a dezvelit poporului român un tablou sinistru ce ne înfăţisează cum principalele partide din România, dincolo de acuzele şi criticile acerbe pe care şi le aruncă în public, îşi satisfac unele altora dorinţele într-un alcov al cupidităţilor şi duplicităţilor perverse, unde interesele alegătorilor sunt negociate ca pe centură, o centură a prostituţiei politice atât de cunoscută şi, se pare, frecventată de mai marii noştri.
  Trădarea practicată şi justificată ca o abilitate necesară, goliciunea ideologică, incompetenţa şi suficienţa ridicată la rang de autoritate s-au combinat în mod nefericit cu lipsa de onoare, grobianismul şi viciile prezentate drept virtuţi, rezultând un grup infracţional denumit generic „clasa politică românescă”, responsabil de toate „realizările” acestor douăzecişişase de ani de „capitalism” original. Această revelaţie năucitoare pentru unii, dar ştiută de mult de iniţiaţi, a survenit în momentul în care mai marii României, cu o popularitatea în picaj, lipsiţi de soluţii şi măcinaţi de lupte intestine, încearcă cu disperare să-şi menţină legitimitatea de clasă conducătoare, utilizând în acest scop toate mijloacele de dezinformare şi manipulare aflate în dotarea politicianului, în rândul cărora banii şi audio-vizualul ocupă un rol central. Având ca scop comun nedeclarat salvarea de la faliment al establishment-ului politic românesc, televiziuni aservite unora sau altora dintre partide, dar toate loiale aceluiaşi sistem politico economic care a facilitat atât înavuţirea rapidă a patronilor lor cât şi declinul românesc, au iniţiat adevărăte campanii de promovare a unor politicieni şi partide politice ca soluţii de redresare economica a României şi salvare morală a mediului politic.
  După o perioadă de câteva luni în care am asistat la scoaterea treptată din scenă a marilor baroni şi combinatori politici, a „greiilor” partidelor, cei care şi-au atras antipatia publicului prin averi considerabile şi vacanţe costisitoare, asistăm aproape zilnic la apariţia pe sticlă şi pe blogosferă a tot felul de dizidenţi care, fie simulează o atitudine de opoziţie şi frondă în propriul partid, fie formează noi partide cu scopul de a fi percepuţi de electoratul român ca o „imaculată concepţie” politică, o alternativă viabilă la politicienii compromişi asociaţi dezastrului naţional şi o dovadă că clasa politică românească se poate reforma din interior.
  Folosindu-se de cel mai important aliat al său, presa audio-vizuală, puterea încearcă să mistifice esenţa acestor indivizi, făcîndu-ne să uităm sau să nu observăm că, tineri s-au mai puţin tineri, aceştia sunt politicieni versaţi, unii dintre ei obisnuiţi să migreze pe la mai toate partidele parlamentare româneşti unde si-au câştigat notorietatea şi poziţiile după ce au trecut teste grele de loialitate faţă de conducerile corupte ale acestora.
  Pentru a evita orice posibilă contestare majoră din partea populaţiei, se pare că puterea a decis să controleze şi acel electorat ce ar putea fi ademenit de zonele extreme ale spectrului politic, contribuind din umbră, după reţeta înfiinţării unui partid populist în deceniul trecut, la crearea unui nou paritid de dreapta din care să nu facă parte nici un membru al actualei clase politice.
  Îşi vor da oare românii seama că această clasă politică coruptă mincinoasă şi falimentară, încearcă – încă odată şi pentru a câta oară – să perpetueze aşa zisa „democraţie reprezentativă” manipulând şi contrololând opţiunile politice, cu scopul exclusiv de a-şi menţine puterea, privilegiile şi influenţa în societate ? – Sau, la următoarele alegeri, mânaţi de sărăcie şi incultură vor ceda din nou în faţa kilogramului de zahăr şi ulei primit în găletuşe vopsite în culorile celor care le-au furat trecutul, prezentul şi viitorul ?
  Oare se vor alatura DEMOCRATIEI DIRECTE cei din rândul societăţii civile şi intelectualităţii româneşti, acele personalităţi decise să înlocuiască complet şi fără compromisuri actualul sistem politic cu o forţă competentă doritoare şi capabilă de sacrificii pentru salvarea acestei ţări ? – Sau vom continua să vedem minţile strălucite ale acestui popor cum se prostituează pe o bursă, funcţie sau o sticlă de vodca în schimbul complicităţii cu un grup de interese imoral, inuman şi antinaţional?
  Oare vom fi capabili să ne adunăm energiile şi resursele, atâtea câte ne-au mai rămas, pentru a reseta viitorul acestei naţiuni către progres şi dezvoltare, sau vom continua să cădem până la punctul în care incompetenţa, bolile morale şi trupeşti, incultura şi corupţia devenite cronice se vor combina cu lipsa autoritatăţii instituţiilor statului formând un cocktail exploziv ce va arunca naţiunea în haos ?
  Doresc să cred că procesul de schimbare s-a declanşat, în ultima perioadă semnalele pe care le înregistrez arătându-mi că românii sunt din ce în ce mai conştienţi de ce li se întâmplă, din ce cauză şi ce-i aşteptă în viitor, într-un cuvânt: POPULAŢIA ROMÂNIEI S-A TREZIT POLITIC.
  Doresc să cred că procesul de schimbare s-a declanşat deja, pentru că în ultima perioadă semnalele pe care le înregistrez sunt absolut evidente, arătându-mi că românii sunt din ce în ce mai conştienţi de ce li se întâmplă, din ce cauză şi ce-i aşteptă în viitor, într-un cuvânt: POPULAŢIA ROMÂNIEI S-A TREZIT POLITIC CONŞTIENTIZÂND CE ÎNSEAMNĂ CU ADEVĂRAT DEMOCRAŢIA DIRECTĂ .

 2. Gândeste-te române că noi tot poporul suntem adevărata PUTERE a ţării !

  Una din bunele soluţii poate că ar fi ieşirea din UE şi din toate structurile politice şi economice care nu ne-au adus nimic bun în aceşti ani de după evenimentele din Decembrie 1989.
  În instituţiile care reprezintă statul român trebuie să fie aleşi români adevăraţi cu dragoste de neam şi ţară, nicidecum înregimentaţii sau susţinătorii aşa ziselor „partide politice”, care propovăduiesc şi susţin actualul sistem de „democraţie reprezentativă” cu scopul perpetuării luptei pentru CIOLAN.
  Să se naţionalizeze toate resursele naturale ale ţării, ele fiind ale întregului popor român, dar care actualmente aduc profituri şi umplu buzunarele companiilor straine care fură şi distrug pământul, aerul şi apa ţării, care defrisează pădurile şi extrag minereurile lăsând în urma dezastre ecologice şi sărăcie.
  Toate contractele economice care sunt în defavoarea naţiunii şi ţării noastre, anulate sau renegociate. Decât sa fim văduviţi pe mai nimic de resursele naturale, mai bine să stea în pământul ţării pentru copiii noştrii şi pentru generaţiile ce vor urma.

  Ori în aceste condiţii, fiecare cetăţean în parte, tot poporul românesc trebuie să conştientizăm că noi toţi împreună suntem adevărata putere a statului, nicidecum aşa zişii “aleşi” care s-au rotit la putere din 1990 şi până în prezent şi care susţin cu înverşunare actualul sistem de “democraţie reprezentativă” ghidonaţi fiind în special de mai marii păpuşrii ai tutror naţiunilor, de psihopaţii malefici, care prin războaie, prin terorism, prin alimente, prin apa şi aerul infestat, prin medicamente şi vaccinări în masă, ne vor extermina până la 1 miliard de oameni sau poate chiar mai puţini, aşa cum de altfel au şi plănuit spre a creea o societate fascistă, în care nimeni să nu mai poată îndrăzni vreodată să se opună, iar supravieţuitorii vor munci cu spor pentru bunăstarea şi opulenţa acestei elite ;
  Aşa dar, pentru a evita continuarea acestui sistem de “democraţie reprezentativă” este absolut necesar ca într-o perioadă de cel mult două mandate legislative, adică de cel mult 8 (opt) ani, oameni responsabili, oneşti şi buni manageri, să procedeze la modificarea Constituţiei in sensul implementării DEMOCRAŢIEI DIRECTE pentru ca toţi cetăţenii să poată decide prin votul lor direct pentru bunăstarea tuturor românilor şi poate chiar a tuturor locuitorilor planetei, intr-o pace planetară totală, dacă bine înţeles ar fi să luăm în seamă şi multele profeţii în care se afirmă că România va avea un rol important în schimbările planetare, susţinuţi fiind chiar şi de fiinţe din tot universul.
  În concluzie, noi suntem cei care trebuie să acţionăm şi împreună să ne implicăm în schimbarea acestui dezastros sistem de “democraţie reprezentativă”.
  Deci… intrati-vă în roluri oameni buni !
  Voi trebuie să alegeţi ce este mai bine şi mai bun pentru voi, pentru ţară şi naţiune !
  Voi alegeţi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *