Skip to content
Politică

Se pregătește revenirea lui Crin Antonescu în prima linie a PNL? Elementul care ne-ar putea indica acest lucru

În presă a apărut astăzi o informație care, aparent, pare una lipsită de importanță majoră, dar care, în timp, s-ar putea dovedi una extrem de interesantă.

Jurnaliștii de la Breaking News 24 prezintă informația potrivit căreia un grup de inițiativă, intitulat Asociația „Clubul Liberal Ion C. Brătianu 1875″, își va lansa duminică activitatea.

Obiectivul asumat al acestui ONG este acela de a asuma o poziție anti- PDL, dar și pentru a crea platforma pentru construirea unei mase critice în PNL, în perspectiva Congresului din 2017.

Președintele provizoriu al Asociației, fostul deputat PNL George Șerban, a declarat pentru BreakingNews24 că au fost deja depuse actele la Tribuna pentru înregistrarea ONG-ului.

„Scopul acestui Club, a cărui lansare este, nu întâmplător, la 24 mai, este să militeze pentru păstrarea identității politice a Partidului Național Liberal, a acelui partid fără de care România modernă n-ar fi existat. Sloganul meu personal, pe care l-am ales când m-am alăturat acestui proiect, este „Partidul Național Liberal EXISTĂ!” Plecând de la ideea ca scopul acestui Club este apărarea identității PNL, ne putem imagina o cetate care este aparată, atât în interiorul cît și în exteriorul zidurilor ei, atât de dușmani aflați în exteriorul dar și de cei aflați în interiorul cetății.

Prin urmare, Clubul nu face parte din Partidul Național Liberal, având și membri, nu puțini, care nu sunt înscriși în PNL. Dar, niciodată, Clubul nu va acționa împotriva Partidului Național Liberal, a cărui identitate politică vrea să o apere”, a declarat George Șerban pentru sursa citată mai sus.

Acesta a explicat că Asociația nu este neapărat o structură pentru Crin Antonescu, cât una care se opune fuziunii cu PDL, despre care spune că este „încă reversibilă”: „Nu se poate vorbi despre un rol al lui Crin Antonescu în această asociație. Deși, în ceea ce mă privește, aș dori să fie alături de noi. Au mai existat și chiar există astfel de cluburi, asociații, legate direct sau indirect de PNL. Mi-e greu sș spun dacă acest „Club liberal IC Bratianu 1875″ ar fi existat făra fuziunea (înca reversibilă) a PNL cu PDL. După cum cred că n-ar fi existat dacă nu se simțea nevoia apărării identității politice a Partidului Național Liberal”.

Crin Antonescu a fost invitat la lansarea de duminică și nu a respins ideea, spun surse liberale. 

4 comentarii la “Se pregătește revenirea lui Crin Antonescu în prima linie a PNL? Elementul care ne-ar putea indica acest lucru

  1. Ar fi culmea ca Antonescu, autorul umilirii liberalilor prin aducerea mafiei portocalii in PNL sa intre in aceast club!

  2. chiar asa, dorulet, ai inteles perfect situatia, cum ai reusit performanta aceasta ? daca se lasa cu dureri de cap, nu ne spune, gandeste tu pentru noi toti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *