Skip to content
Sport

Se rupe lanțul de iubire între Borcea și Pelinel? Reacția fotomodelului

spynews.ro
" "

Familia Borcea a fost ținta unor noi zvonuri care par să zguduie din temelii fericirea Valentinei Pelinel, deoarece în urmă cu câteva zile Borcea le-ar fi spus apropiaților din închisoare că în viața sa a apărut o nouă femeie. Dinamovistul le-a spus colegilor că noua cucerire este o brunetă, însă îi va dezvălui identitate, în momentul în care va pleca din închisoare.

După ce au apărut aceste zvonuri, Pelinel a ieșit imediat să dea declarații, ”Suntem foarte bine. Nişte penibilităţi (n.r. zvonurile potrivit cărora Cristi Borcea ar fi înşelat-o cu o brunetă). Noi suntem foarte fericiţi şi nu plecăm urechea la ce se scrie. Da, m-am retras din viaţa publică, aşa cum am spus că o voi face după ce voi naşte. Nu e normal aşa? Să am un timp pentru mine şi pentru Milan?!. Nu ne pregătim de botez, pentru că nu ştim când va fi”, a explicat fotomodelul, potrivit  Cancan.ro

" "
" "

Fotomodelul este mai degrabă, preocupată de creștinarea fiului ei și nu i-a în serios aceste răutăți ce apar în spațiul public și tocmai de asta a anunțat că a renunțat a aparițiile mondene.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *