Skip to content
Meteo

Se schimbă vremea. Va fi cald, dar vin ploi

Ploaie/ unsplash.com unsplash.com

Vineri, 26 mai 2023, vremea va fi caldă, dar instabilă. Conform meteorologilor, sunt șanse mari de ploaie în majoritatea orașelor.

Conform Administrației Naționale de Meteorologie, vineri, 26 mai 2023, vremea va fi una caldă, dar instabilă. Începând cu orele după-amiezii va ploua în Crișana, Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, local în Transilvania, iar seara și noaptea și în restul zonelor.

Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 28 grade, iar cele minime între 8 și 17 grade Celsius. Cel mai cald va fi la Timișoara, unse se vor înregistra 25 grade Celsius, iar cel mai frig la Craiova și Brașov, unde mercurul din termometre nu va trece de 20 grade Celsius.

În București, vineri, 26 mai 2023, se anunță o vreme instabil, mai ales în timpul după-amiezii. Temperatura maximă va fi de 25-26 de grade Celsius, iar temperaturile minime se vor încadra între 13 și 15 grade Celsius.

Sâmbătă, în Capitală, cerul va prezenta înnorări temporar accentuate, iar cu o probabilitate mai mare dimineața și din nou după-amiaza și seara vor fi averse ce pot avea caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 26 grade Celsius și minima se va încadra între 13 și 15 grade Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *