Skip to content
Politică

I se şopteşte sau nu lui Iohannis imnul în cască de către consilieri? Vezi imaginile care ar putea să îl dea de gol pe prezidențiabilul ACL

După ce pe durata campanieie electorale, Iohannis s-a folosit de ajutorul prompterelor pentru a se adresa electoralului, în presă au apărut informații că prezidențiabilul ACL a folosit la cea de-a doua dezbatere cu Victor Ponta, de la B1, o cască wirelles.

Potrivit celor de la jurnalul.ro, Iohannis ar fi avut montată, în dezbaterea cu Ponta de la B1, o cască minusculă în urechea stângă prin care a primit răspunsuri de la un consilier care îi dirija răspunsurile la întrebări. Poziția rigidă a corpului și unghiul ales față de camera principală au fost menite să mascheze urechea primitoare de indicații. Neobișnuit însă cu un asemenea mod de comunicare, Iohannis a pierdut sensul unor întrebări puse de Ponta, sau nu le-a înțeles deoarece era concentrat pe recepția mesajului din cască.

 Surse din televiziunea B1 au confirmat ipoteza pentru cei de la jurnalul.ro.

După acest episod și probabil gândindu-se că purtarea unui astfel de mecanism l-a ajutat în confruntare, Iohannis l-ar fi folosit și în conferinta de presă de ieri, în momentul în care a intonat din imnul național.

La începutul conferinţei în care a cântat imnul naţional, Klaus Iohannis face un gest ciudat, ducându-şi mân la ureche ca şi cum ar vrea să aranjeze ceva. De altfel, la a doua dezbatere dintre el şi Victor Ponta, când prestaţia candidatului ACL a fost mult mai bună decât în prima, presa a scris că Iohannis ar fi avut o cască în ureche, consilierii şoptindu-i răspunsurile la întrebări, informează cei de la România TV.

Gestul lui Iohannis este unul extrem de rapid, părând că vrea să aranjeze ceva în ureche.

Vezi aici video-ul care ar putea să îl dea de gol pe prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis

iohannis3casca_59291000

19 comentarii la “I se şopteşte sau nu lui Iohannis imnul în cască de către consilieri? Vezi imaginile care ar putea să îl dea de gol pe prezidențiabilul ACL

  1. Pai depinde ce speranta. Daca esti basisti si ai furat tara asta 10 ani, e normal sa-ti pui toate sperantele in Iohannis, ca e singura cale de a scapa de parnaie. Eu cred totusi ca nu ar trebui sa-ti fauresti sperante desarte.

  2. speranta de la unul care tine de 14 ani blocat postul lui de profesor?
   de la unul care nu stie nimic si trbuie sa o se sufle in casca?
   Ce va faca sta ca presedinte daca nu este in stare de nimic?
   Il va mnevra din umbra basescu?

  1. Zău,oare nu spunea dl Iohannis că în calitatea sa de dascăl urăşte copierea?Furtul intelectual nu înseamnă numai copiatul din cărţi ci implicit şi şoptitul,pentru că se încadrează în acelaşi spectru.Aşa că dna Constanţa Scrob nu mai fiţi aşa în extaz.Aceeaşi mentalitate!Copiatorii altora sunt hoţi,plagiatori,ai noştri sunt eroi.

 1. Dezamagire este numele reprezentatiei date de un neamt rigid/rece/cu aer de gestpo-cin il privesc am sentimentul ca trebui sa iau pozitia de DREPTI SI SA EXECUT SALUTUL HEIL-HITLER-asta e ce simt eu nu induc nimanui starea mea.Personal voi vota TINERETEA cu orice risc-cred ca nu voi fi din nou dezamagita…………..

 2. posibil,,nu numai ca duce mana la ureche, dar se si apleaca, la fel ca atunci cand vrei sa auzi ce iti SOPTESTE un interlocutor aflat fizic langa tine

 3. Si eu am avut aceiasi parere ca a purtat casca ,un argument in acest sens ar putea fi si faptul ca arefuzat confruntarea de la postul antena 3 ,unde cu siguranta nu ar fi facut fata;concluzia mea este ca nu este inca pregatit ptr aceasra functie si cu siguranta nu i-ar face fata,dar nu poti sa nu gandesti ca nu este decat o marioneta in mainile pdl.

 4. Este posibil sa fi avut casca; altfel nu facea fata nici la a doua confruntare. Dar asta ar putea fi presedinte? Daca un elev la bac are casca si este prins, este dat afara din examen, nu?
  Nu va fi cazul, dar asa, de arta conversatiei, cum va proceda intr-o intalnire cu un sef de stat, sau cu cineva de la CNN, sau mai stiu eu de unde? Tot cu casca, tot cu prompterul? Interesant, la clasa cum preda legea lui Ohm? Citind din manualul de fizica?

 5. —COPII PATRIEI—CARE VOR SA VORBESTE CU TINE—–aducand cantari multime / si daca de cu ziua / vre o zgatie de fata / in zadar in colbul scolii .

 6. Cu siguranta acum vad cat de idiot si tampit am fost sa cred in Iohannis… Dupa cele intamplate in ultimele saptamani votul meu l-a pierdut sigur sigur

 7. Mai oameni buni, nu mai puneți boticul la tot felul de securisme spuse de raspandaci si zvonaci:)) Nu cumva are in gat si un aparat pentru voce?:))))))

 8. VOTATI IOHANNIS,ESTE ULTIMA SANSA A PDL-LUI SA MAI AJUNGA LA PUTERE 5 ANI DUPA CE A IESIT DIN POLITICA PE USA DIN DOS,RUSINE LOR SI LUI IOHANNIS CA NICI NU STIE PROSTUL IN CE SE BAGA SI NICI PRIMAR NU VA MAI FI VREODATA

 9. cine poate trage asemenea concluzii vizionand acea fotografie sau acel fff scurt filmulet ori e f rau intentionat , ori e ff pro st.incercati si voi sa cantati un cantec pe care nu-l stiti ascultand e va sopteste cineva in casca .daca va iese asa inseamna ca sunteti prea buni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *