Skip to content
Politică

Se strânge cureaua pentru Grindeanu. Și-a anulat programul oficial

www.ziare.com

Premierul României Sorin Grindeanu trece prim momente grele generate de scandalul politic al momentului care nu face decât să genereze cât mai multe zvonuri și scenarii. De asemenea, refuzul său de a demisiona menține scena politică pe muchie de cuțit.

Astfel, se pare că prim-ministrul și-a anulat programul oficial pe care îl avea și își va dedica ziua de miercuri exclusiv pentru întâlnirea Comitetului Executiv al Partidului Social-Democrat (CEx).

Citiți și: Grindeanu, tare pe poziții: Nu demisionez nici după CEx

Întâlnirea de azi este esențială pentru soarta premierului Sorin Grindeanu. Șeful Executivului și-a anulat o întâlnire destul de importantă pentru a participa la CEx, informează Antena3.

Sorin Grindeanu și-a anulat și marți o întâlnire importantă. Premierul trebuia să participe la conferința Jump to smart 1.0, organizată de asociațiile Smart România și Brainstorming .

Soarta lui Sorin Grindeanu va fi decisă azi la CEx. În prezent, Sorin Grindeanu se află într-o situație dificilă, deoarece multe persoane din PSD merg pe mâna lui Dragnea, iar această chestiune ar însemna faptul că Sorin Grindeanu ar rămâne fără sprijin politic.

Amintim că marți, Liviu Dragnea, șeful PSD și Sorin Grindeanu s-au întâlnit într-un restaurant din București pentru a discuta, însă astăzi, în urma Comitetului Executiv al Partidului Social-Democrat vom avea cât de cât o certitudine asupra celor dezbătute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *