Skip to content
Justitie

Sebastian Bodu, fost șef ANAF, după ce USR a dat vina pe Guvernul Orban pentru clasarea dosarului 10 august: Stelian Ion este un avocat no name din Constanța

Facebook

Sebastian Bodu, fost președinte al ANAF în perioada 2005-2007, critică reacţia deputatului USR Stelian Ion la decizia de clasare a dosarului privind evenimentele din august 2018.

Deputatul USR Stelian Ion a spus că decizia DIICOT de clasare a dosarului 10 august este o bătaie de joc la adresa Justiţiei şi că DIICOT i-a spălat de păcate pe şefii mari din Jandarmerie şi pe politicienii care au fost în spatele represiunii violente. Ba colegi de-ai lui au spus că PNL e de vină, pentru că…Predoiu a numit șefii parchetelor.

Stelian Ion a fost avocatul lui Mazăre. Nu pe dosarele sale grele, pentru că Stelian Ion era (și este) un avocat no name din Constanța. Așa că a luat plevușca de la Mazăre.

Îi rog pe pluseriști să se abțină de la comentarii justificative la adresa lui Stelian Ion. Nu aici. Câtă vreme eu sunt cel care am pornit, de la ANAF, dosarul retrocedărilor frauduloase pentru care Mazăre a luat 9 ani cu executare„, scrie Bodu într-o postare făcută pe Facebook.

De menţionat că Sebastian Bodu a instrumentat dosarul pe baza căruia DNA l-a trimis în judecată pe Radu Mazăre în dosarul privind retrocedările de teren.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *